dianex

Pe cine să aleg pentru contabilitate online PFA?

27 aprilie 2023|Etichete: |
alegere contabilitate pfa

Te-ai aștepta să intervenim și să îți spunem: „Alege-ne pe noi pentru contabilitate PFA online ”, în schimb noi te invităm să citești rândurile de mai jos și mai apoi să alegi singur(ă) pentru tine, în cunoștință de cauză.

Contabilii online sunt toți sunt la fel!

Chiar toți?

Poate că facturile, taxele, impozitele și declarațiile unice sunt în mare aceleași și pot fi tratate asemănător de contabilii care se adresează persoanelor fizice autorizate, dar calitatea serviciilor și gradul lor de particularizare sunt lucruri ce variază.
Există abordări mai bune sau mai puțin bune în activitatea de contabilitate, precum și o implicare mai mică sau mai mare ori o paletă de servicii mai săracă ori mai bogată. Iată prin ce ne diferențiem noi, Dianex.ro, de platformele online concurente de contabilitate pentru PFA.

Să începem!

  • Suntem mai puțin un simplu spațiu digital de încărcat documente contabile și mai mult o echipă de contabili experimentați și autorizați CECCAR care  procesează documentele încărcate pe platformă și se asigură încă din momentul primirii lor că absolut toate sunt în regulă. Este un suport de substanță, de care te putem asigura.

  • Suntem orice în afară de un grup de oameni plictisiți la job care pasează responsabilitatea și comunicarea cu tine de la un coleg la altul. Ne mândrim să fim un furnizor de servicii implicat, cu un consultant alocat PFA-ului tău, care ajunge să îți cunoască activitatea și să îți poată răspunde în cunoștință de cauză, perfect aplicat pe cazul tău.

  • Suntem mai puțin o oarecare firmă de contabilitate PFA și mai mult un loc unde regăsești inclusiv servicii complementare, de care vei avea nevoie: de Protecția Muncii, de autorizare de activități, de operare de modificări la ONRC. Am pregătit pentru tine inclusiv programe de formare de competențe antreprenoriale,  dacă vrei să crești.

  • Nu suntem o platformă concentrată pe strictul necesar, ci reprezentăm și o sursă de informare clară, concisă și relevantă, ce te va ține la curent lunar, sau când vrei, cu date importante privind PFA-ul tău: taxele de plată, situația clienților neîncasați, stocuri, solduri, plafoane privind TVA – absolut tot.

Cum ți se pare ce tocmai ai aflat?

În primul rând, ce vrei să obții de la cei care fac contabilitate online PFA? Cumva să îți ofere o soluție digitală standard și prin care să te descurci mai mult singur(ă) sau să îți ofere tipul potrivit de ajutor contabil gestionând totul în profunzime, pentru ca tu să te poți concentra, în sfârșit, pe activitatea ta care te pasionează și de la care ești distras(ă) fără voia ta?

Așa ne gândeam și noi.

Tocmai de aceea am gândit totul în sensul orientării către client, nefăcând rabat de la calitate. Încă ceva: înțelegem că există multă confuzie în dezbaterile online referitoare la contabilitatea aplicabilă persoanelor fizice autorizate (PFA, această formă de organizare a activității care se distinge de SRL).

Din păcate, spațiul public este inundat de întrebări care se repetă întruna:

  • Ce taxe și impozite trebuie să plătesc ca PFA și din ce motiv?
  • De ce nu pot în regim real să procedez precum cei de la normă?
  • Vreau ca această cheltuială să mi se deducă, e deductibilă?
  • Dacă mă angajez, nu-i așa că nu mai plătesc nimic pentru PFA?
  • Mi-a spus cineva cu SRL că îmi trebuie registru, de unde îl obțin?

Am putea continua cu mult mai multe asemenea exemple de întrebări – legitime, dar care trădează o preocupare insuficientă în branșă de clarificare și de educare, până la urmă, a titularilor de PFA în spirit contabil. Mult prea multe întrebări de inițiere, la care răspunsurile sunt atât de simple pentru cei care le cunosc, sunt adresate comunităților de titulari de PFA de oameni care au deja cont pe o platformă de contabilitate PFA!

Din fericire, suntem noi aici, la Dianex, pentru a te informa, orienta, ajuta în sens contabil și nu numai și în a-ți optimiza activitatea PFA-ului. Dacă acum te-ai convins că toate acestea îți prind bine, te invităm să afli prețul pentru contabilitate PFA online.

Articole cu Contabilitate PFA

Go to Top