dianex

Înființare SRL – Societate cu Răspundere Limitată

100% Online în toate județele

Completăm Toate Documentele

Înființare SRL

100% Online în toate județele Completăm Toate Actele

 • Completezi formularul de comandă cu datele de contact și ne comunici câteva informații. Dacă dorești, completăm noi formularul.

 • Toate documentele sunt completate de consultanți cu experiență.

 • Semnezi documentele direct în platforma dianex.ro (nu ai nevoie de semnătură electronică). Depunem dosarul online la Registrul Comerțului din toate județele.

 • În 2-3 zile lucrătoare, SRL-ul este înregistrat. Vei primi actele SRL-ului prin email, semnate electronic de funcționarii ONRC.

 • Garantat banii înapoi dacă nu ești mulțumit de colaborarea cu noi. Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu firma noastră, vom returna integral suma încasată, fără nici o consecință.

radiere + infiintare

Înființare SRL

590 Lei + 128 Lei - Taxă ONRC

Dianex depune documentația la Registrul Comerțului.

 • Îți completăm toate documentele (comodat, declarații, cerere înregistrare, act constitutiv, etc). Nu trebuie să-ți bați capul cu alegerea setărilor potrivite pentru SRL-ul deschis.

 • Dianex alege codurile CAEN și face rezervarea denumirii SRL-ului.

 • Avocatul nostru te va reprezenta, pentru orice problemă legată de dosar, în fața funcționarilor ONRC.

 • Vei primi un ghid complet cu toate obligațiile ulterioare deschiderii SRL – ului.

 • Suntem alături de dvs. ulterior înființării. Vom asigura consultanță timp de 10 zile ulterior înființării.

 • OPȚIONAL: Servicii de contabilitate SRL și autorizate CECCAR, cu prețuri începând de la 400 lei.

  • Clienții care folosesc serviciile noastre de contabilitate beneficiază gratuit de un program de facturare integrat cu E-factura.
  • Acceptăm toate erorile noastre și ne asumăm pe deplin consecințeleinclusiv amenzile, rezultate din acțiunile noastre greșite.

Înființare SRL

450 Lei + 128 Lei - Taxă ONRC

Clientul depune documentația la Registrul Comerțului. (Sunt 3-4 drumuri de făcut).

 • Îți completăm toate documentele (cerere rezervare, comodat, declarații, cerere înregistrare, act constitutiv, etc). Nu trebuie să-ți bați capul cu alegerea setărilor potrivite pentru SRL-ul deschis.

 • Dianex alege codurile CAEN și completează cererea pentru rezervare.

 • Vei primi toate informațiile necesare depunerii dosarului la ONRC.

 • Vei primi un ghid complet cu toate obligațiile ulterioare deschiderii SRL – ului.

 • Suntem alături de dvs. ulterior înființării. Vom asigura consultanță timp de 10 zile ulterior înființării.

 • OPȚIONAL: Servicii de contabilitate SRL și autorizate CECCAR, cu prețuri începând de la 400 lei.

  • Clienții care folosesc serviciile noastre de contabilitate beneficiază gratuit de un program de facturare integrat cu E-factura.
  • Acceptăm toate erorile noastre și ne asumăm pe deplin consecințeleinclusiv amenzile, rezultate din acțiunile noastre greșite.
 • Cărțile de identitate a asociaților și administratorilor;
 • Copie documente de proprietate pentru imobilul în care se stabilește sediul social al firmei (act de proprietate, certificat de moștenitor, adeverință de la Primărie, Extras Carte Funciară, etc.), împreună cu datele de identificare ale proprietarilor. Cu ajutorul dovezii proprietății întocmim contractul de comodat sau de închiriere pentru sediul social. O firmă trebuie să aibă un sediul social în România.
 • Accept asociație proprietari (îl primești de la noi completat), în cazul în care SRL-ul își stabilește sediul la bloc și desfașoară activități la sediu. Pentru cei care nu desfasoară activități la sediu nu va trebui să obțină acceptul de la asociație;

Detalii acte necesare înființare SRL

 • Întocmirea documentelor necesare la înființarea SRL și expedierea lor prin email se va efectua în 1-3 zile lucrătoare după primirea tuturor informațiilor și obținerea rezervării de firmă;
 • De la depunerea actelor la ONRC, dacă nu sunt amânări, SRL-ul se înregistrează în maxim 2-3 zile lucrătoare;

O persoană fizică poate avea calitatea de asociat unic la mai multe SRL-uri indiferent de natura obiectului de activitate a firmei.

Un SRL poate avea un asociat unic sau un număr de maxim 50 de asociați.

Un SRL poate avea un număr nelimitat de salariați. Asociații firmei pot avea calitatea de salariați la propriul SRL chiar și în cazul asociatului unic.

Spre deosebire de persoana fizică autorizată, radierea unui SRL este destul de costisitoare și de lungă durată. Procedura de radiere are 2 etape:

 • dizolvarea
 • radierea la minim 40 de zile de la prima etapă a dizolvării

Citește analiza noastră privind avantajele și dezavantajele fiecărui tip de firmă. PFA sau SRL. Cum este mai convenabil în anul 2023 ?

Ai întrebări despre actele necesare sau pașii de urmat?
Sună! 0748 029 745
Luni – Vineri : 08.00-17.00

Ai întrebări despre actele necesare sau pașii de urmat?
Sună! 0748 029 745
Luni – Vineri : 08.00-17.00

Pentru că înființarea unui SRL nu înseamnă doar completarea unor formulare, dacă ești clientul nostru:

Pentru că înființarea unui SRL nu înseamnă doar completarea unor formulare, dacă ești clientul nostru:

 • nu trebuie să pierzi timp cu completarea de formulare si deplasări. La Dianex toate documentele necesare activitatii economice vor fi analizate și procesate de un specialist.

 • vei avea un consultant cu experiență, dedicat pe tot parcursul de înființare și ulterior înființării.

 • îți explicăm diferența dintre sistem de impozitare pe venit (microintreprindere) si impozitul pe profit;

 • îți explicăm ce condiții trebuie sa îndeplinești pentru a efectua operațiuni intracomunitare;

 • îți explicăm avantajele și dezavantajele înregistrării în scopuri de TVA în România;

 • descriem succint ce obligații contabile vei avea odată cu înregistrarea SRL-ului la Registrul Comertului (ONRC) ;

 • vom alege codurile CAEN și vom prezenta autorizațiile, avizele, acordurile și certificatele necesare funcționării activității în cadrul Societății cu Răspundere Limitată;

 • vom furniza lista cu ce registre și documente sunt obligatorii pentru contabilitate și funcționare;

Dianex nu folosește aplicații automate de completare a formularelor (de genul: „Ai actele SRL-ului pe loc„), unde fiecare utilizator completează foarte multe formularele după cunoștințele sale.

La Dianex, toate formularele și actele sunt completate de consultanți cu experiență.

Platforma noastră online oferă o abordare simplă și eficientă pentru a-ți înființa propria afacere în România – în special, o Societate cu Răspundere Limitată .

Există mai multe motive pentru care ar trebui să optați pentru a înființa un S.R.L. folosind platforma noastră.

 1. Eficiența este cheia când vine vorba de procesul de înregistrare. Am simplificat și îmbunătățit procesul pentru a ne asigura că configurarea firmei este rapidă și simplă așa cum nu a fost niciodată. Procedând astfel, minimizăm timpul și efortul necesar, permițându-vă să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs. Fiți siguri că ne vom ocupa de toate formalitățile necesare, lăsându-vă liber să vă concentrați pe dezvoltar
 2. Echipa noastră de profesioniști în domeniul juridic și contabil vă va oferi consultanță înființare firmă completă pe parcursul întregului proces de înregistrare a afacerii dumneavoastră. Aceștia vă vor oferi îndrumări de specialitate, asigurându-vă că sunteți bine informat pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, care se aliniază cu cel mai bun interes al afacerii dvs.
 3. Platforma noastră oferă informații complete cu privire la costurile asociate cu înființarea unei societăți cu răspundere limitată, asigurând transparență și claritate. Prioritizează deschiderea, asigurându-ne că nu există taxe ascunse, permițându-vă să vă planificați cu încredere bugetul.
  Expertiză și Experiență: Echipa noastră de specialiști în domeniul juridic și fiscal are o vastă experiență în înființarea SRL-urilor și îți va oferi consultanță pe tot parcursul procesului. Ne asigurăm că fiecare etapă este tratată cu profesionalism și că vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.
 4. Proces Simplificat: Înființarea unei firme S.R.L. poate părea un proces complex și birocratic, dar cu ajutorul nostru, te vei bucura de un proces simplificat și eficient. Vom lua asupra noastră responsabilitatea de a completa și depune toate documentele necesare, astfel încât tu să te concentrezi pe planificarea și dezvoltarea afacerii tale. În cazul specimenului de semnătură și a declarației pe propria răspundere dată de administratori, obligația pentru aceste documente a fost anulată.
 5. Asistență Personalizată: Fie că ești la început de drum în antreprenoriat sau ai experiență în domeniu, echipa noastră îți va oferi o asistență personalizată, adaptată nevoilor și obiectivelor tale specifice pentru autorizarea activităților. Vom analiza împreună situația ta și vom identifica cele mai bune soluții pentru succesul afacerii tale.
 6. Transparent și Accesibil: Costurile de înființare vor fi clare și transparente încă de la început. Vom fi transparenți cu privire la orice cost suplimentar și îți vom pune la dispoziție toate detaliile necesare pentru a lua o decizie informată.

Detalii autorizare funcționare primărie

Optați pentru Serviciul de înființare online societatea cu raspundere limitata SRL , deoarece dianex.ro, își propune să vă fluidizeze călătoria către succes în domeniul antreprenoriatului. Fiți siguri că echipa noastră dedicată vă va oferi asistența esențială pe parcursul întregului proces de înființare a SRL-ului dumneavoastră online.

Servicii ulterioare înființare Societate cu Răspundere Limitată

Articole utile înființare Societate cu Răspundere Limitată

Go to Top