Case de marcat in Ploiesti si Prahova

Case de marcat in Ploiesti si Prahova

Comanda online casa de marcat in judetul Prahova

0.00 lei

Servicii incluse în preț:

  • Instruirea utilizatorilor privind utilizarea casei de marcat in locatia de instalare si cartile casei de marcat: Manual, Carte de Interventii si Registru Special;

  • Intocmirea dosarului in vederea obtinerii seriei fiscale si depunerea acestuia la ANAF. Ridicarea numarului de ordine si depunerea declaratiei de fiscalizare.

  • Programarea si fiscalizarea caselor de marcat, introducerea articolelor PLU, a instrumentelor de plata si numele utilizatorilor pentru casa de marcat achizitionata;

Documente necesare:

  • Copie Certificat Inregistrare – CUI;

  • Copie Certificat Constatator pentru locul de instalare al casei de marcat sau pentru activitati ambulant – Model Certificat Constatator

  • Copie act de identitate administrator/titular;

Pasi achizitie case de marcat:

  • Completati formularul si atasati documentele solicitate;

  • Vom trimite factura si contractul de service pe email. Semnati si trimiteti documentele primite împreuna cu contractul de service;

  • Vom depune dosarul la ANAF pentru obtinerea numarului fiscal;

Daisy Compact S – 649 lei (TVA inclus)

Case de marcat DAISY COMPACT S, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare redusa si medie. Se recomanda Cabinetelor Medicale, Notariale si firmelor de prestari servicii.

casa de marcat daisy expert sx

Daisy Expert SX – 800 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY EXPERT SX, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin USB, RS232. Vine echipata cu acumulator NiMH 6V – 1800mAh  pentru o mobilitate ridicata.

casa marcat daisy compact m

Daisy Compact M – 850 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY COMPACT M, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin microUSB. Vine echipata cu acumulator Li, 3,7V 2200mAh  pentru o mobilitate ridicata.

casa de marcat tremol s

Tremol S – 850 lei (TVA inclus)

Casa de Marcat Tremol S Excel Smart reprezinta un “bestseller” total din gama de case de marcat mobile. Proiectare și funcționalitate îmbunătățite, combinate cu componente de înaltă calitate. Controlul garantat asupra întregului proces de asamblare. User friendly, PC programabil cu software de raportare online a clienților.

casa de marcat Daisy Perfect M

Daisy Perfect M – 980 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY PERFECT M, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin miniUSB.

casa de marcat Tremol M20

Tremol M20 – 980 lei (TVA inclus)

Casa de marcat TREMOL M20, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin USB, RS232 sau WiFi. Poate fi utilata si cu acumulator pentru o mobilitate ridicata.

Ne gasiti in Ploiesti Prahova, str. Emile Zola nr.8
în cladirea Halele Centrale etaj 1 (unde au funcționat birourile Patrimoniu Primărie)

Alatura-te celor 8,000+ Clienti Multumiti!

Foarte multumit de serviciile oferite. M-au ajutat sa infiintez firma pe perioada starii de urgenta si au fost alaturi la fiecare hop intalnit. Recomand cu tot dragul!

Shardware Cloud Services - Brasov

Ati dat dovada de profesionalism in gestionarea demersurilor dar si in rezolvarea problemelor in interesul clientului!
Va multumesc pentru rabdare si intelegere! In acest moment, consider ca am facut o alegere foarte potrivita cand am ales sa lucrez cu dvs. Insa adevarata colaborare abia acum incepe! Va doresc succes in tot ceea ce intreprindeti! Cu consideratie Laura Voicu

Voicu S Laura PFA - Bucuresti

Prompti si comunicativi.
Recomand aceasta firma!

CONSTANTIN MARINEL GINEL PFA - Dolj

Rapizi, flexibili, serviabili si comunicativi.
Recomand cu toata increderea !!!

Luculescu Alexandru PFA - Ilfov

Mulțumesc mult, fără dvs nu ma descurcam cu înființarea firmei în situația actuala ( stare de urgenta). Sunteți cu adevărat profesioniști, conștiincioși, serioși, de mare încredere.

Barbu I Anca Ionela PFA - Giurgiu

Foarte rapid, seriozitate de nota 10 si indrumare pe tot parcursul, ba chiar si dupa. Multumesc din inima si recomand cu placere!

GigaWeb S.R.L. - Prahova

O echipa de nota 10. Profesionalism, seriozitate, rapiditate! Recomand cu incredere.

PFA Zidaru Mihai Andrei - Prahova

O echipă de nota 10. M-au ajutat sa imi înființez firma foarte repede si fara probleme.

EliteAutoMaster SRL - Prahova

Tot respectul echipei. M-au ajutat cu toate actele și informațiile necesare infiintarii firmei într-un timp record. Recomand cu tot sufletul si mulțumesc!

PFA CIRLAN GHE DANIELA - Prahova
Va multumesc mult pentru serviciile de calitate!
Printre punctele forte ale colaborarii pot sa amintesc profesionalismul (nu doar ca am primit toate informatiile necesare, dar am primit si alte informatii valoroase pentru primii pasi dupa aprobarea dosarului), promptitudinea (tot ceea ce am solicitat a fost trimis foarte rapid atat pe WhatsApp, cat si pe email) si flexibilitatea (am fost nevoit sa intreb anumite lucruri la ore nu tocmai potrivite si in weekend, iar raspunsul nu a intarziat sa apara. P.S: Pentrui asta imi cer scuze!
10/10 – o sa recomand mai departe.
AFTER DECO STUDIO S.R.L. - Prahova

Am apelat la serviciile acestei firme pentru infiintarea unei noi societati. Si sunt foarte multumit de cum s-au ocupat de intreaga procedura, in cazul meu fiind putin mai complicata deoarece locuiesc in alt judet.
Recomand Dianex si mai ales pe Dl. Madalin pentru ca este un foarte bun profesionist: cunoaste practic legislatia, are pasii clari de urmat, este organizat, comunica bine, se misca rapid si iti ofera consultanta foarte buna.

META ANALYTRIX 360 SRL - Prahova

Ati fost prompti, am gasit intotdeauna pe cineva atunci cand am avut nevoie, toate problemele s-au rezolvat repede, ati oferit intelegere. In concluzie sunt foarte incantata de colaborarea cu firma dvs.

CATAOIL PRODUCTION SRL - Prahova

Sunt foarte multumita de serviciile oferite de firma DIANEX in cei peste 10ani de cand colaboram, angajatii isi fac serviciul cat se poate de bine, cautand orice fel de mijloace pentru a multumi clientul, un exemplu concret de curand am avut o problema cu casa de marcat si s-a gasit o cale de remediere.

CAZAN GHE.NADIA I.I.

Serviciile sunt excelente, am colaborat cu aceasta firma de mai multe ori, de fiecare data am fost multumita. NOTA 10.

COMPACT COMPLET CONSTRUCT SRL - Prahova

Promptitudine, intotdeauna serviabili, daca a aparut vreo schimbare mereu am fost anuntata si au fost rezolvate toate problemele, o firma cu care pot sa colaborez in conditii optime

C.M.I. DR.OPREA FLORENTINA DOINA

Experienta de peste 10 ani a firmei de contabilitate Dianex isi spune cu usurinta cuvantul, colectivul da dovata de profesionalism si seriozitate, iar serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. In cei 4 ani in care am colaborat cu firma Dianex am putut constata ca serviciile pe care promit inital sa le ofere nu sunt doar pentru reclama, chiar ofera tot ceea ce spun ca ofera, ba chiar in anumite situatii si putin mai mult. Personalul firmei a fost mereu primitor, intelagator, dar mai ales rabdator si intotdeauna a dat dovata de profesionalism.Inca din anul 2013 de cand am inceput colaborarea cu firma de contabilitate intotdeauna ne-am putut baza ca avem un sprijin, ca nu vor exista probleme pe latura de contabilitate a firmei noastre deoarece firma Dianex pune accentul pe clientii lor si pe colectivul lor, din ceea ce putem spune noi, consideram ca merg pe premisa ‘calitatea inaintea cantitatii’ si intotdeauna au stiut sa ne ofere servicii de calitate superioada, indiferent de complexitatea cerintelor noastre, dar mai ales au stiut sa ne ofere indrumare de fiecare data cand am avut nevoie de ea.Cand esti la inceput este intotdeauna greu, dar cand ai un punct de sprijin lucrurile par sa evolueze mai usor, asa a fost si situatia noastra, proaspat lansati pe piata, cu o usoara neincredere, dar cu mare entuziasm si in aceleasi timp teama, ne-am lovit de foarte multe lucruri birocratice, straine domeniului nostru. Alegerea firmei Dianex ca fiind firma noastra de contabilitate a fost una dintre cele mai intelepte decizii pe care le-am luat la momentul respectiv. Recomandam cu toata increderea firma de contabilitate Dianex, garantat nu o sa regretati daca le oferiti increderea si afacerea voastra.

INTERNATIONAL CONTRACTING AND FINANCIAL SOLUTIONS SRL

Colaborez Cu firma DIANEX de 10 ani si pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru acest lucru si pentru fermitatea serviciilor in care am fost implicati.

PETRE C.ELENA “ACTIVITATI DE INFRUMUSETARE” PFA

De cate ori am apelat la serviciile voastre, nu ne-ati dezamagit, dand dovada de eficienta si profesionalism. Intotdeauna ati gasit o solutie pentru cerintele noastre

YDASHOP SRL

Foarte multumiti de servicii si de oamenii cu care colaboram, mai ales ca am putut relua contractul de service lunar.

MINIAL SRL

Ati fost prezenti si prompti la toate solicitarile noastre, sunteti o echipa simpatico, suntem foarte multumiti de colaborarea cu dvs.

SAMOBI SERV SRL

Este foarte important sa ai langa tine o firma de contabilitate careia sa-i pese de afacerea ta si sa o trateze ca pe businessul propriu! De-a lungul celor 4 ani de colaborare am avut parte de cele mai bune servicii si sfaturi din partea echipei Dianex, dezvoltand o relatie profesionala bazata pe foarte multa incredere si respect reciproc. Va multumesc!

LOGISTICS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL

Am apelat la serviciile Dianex.pentru infiintarea unei firme. Pot spune ca sunt foarte incantat de rapiditatea serviciilor oferite, transparenta informatiilor cat si competitivitatea preturilor. De asemenea atunci cand am avut nevoie urgenta de modificari ale actelor la ONRC, am fost ajutat intr-un timp foarte scurt.Recomand cu incredere serviciile oferite de Dianex pentru rapiditate, profesionalism si comunicare.

FUTURE ELECTRIC ENERGY PROJECT SRL

Dianex este o firma cu care colaborez de peste 5 ani, perioada in care am beneficiat de servicii pe care le pot caracteriza ca fiind, orientate catre client. Am beneficiat de consultanta si suport atit in activitatea de zi cu zi, dar si in spete noi in cadrul firmei sau ca urmare a modificarilor legislative.Modul de comunicare este usor si prompt, iar atitudinea colectivului Dianex este profesionista. Fiecare vizita la sediul Dianex, ma aduce in prezenta unei echipe care se bucura de ceea ce face si intr-o atmosfera familiara.

ZAHIU INVESTMENT CONSULTING SRL

Colaborarea noastra a evoluat favorabil pentru ambele parti. Suntem foarte multumiti de intelegerea si sustinerea de care avem parte din partea personalului firmei dumneavoastra.Va multumim si speram sa colaboram in continuare.

PUNCT AEN AUTOGREEN SRL

Profesionalism, personal cu un comportament ireprosabil, fara niciun incident de-a lungul colaborarii noastre destul de indelungate, nimic de reprosat!

HILDE PREST TRANSLATIONS SRL

Echipa Dianex reprezinta un sprijin constant, calculat si profesionist. Au fost alaturi de noi si ne-au indrumat pas cu pas inca de la inceput, sustinand dezvoltarea afacerii si cultivand increderea reciproca. Apreciez in mod deosebit sfaturile practice, disponibilitatea, atitudinea proactiva, alaturi de explicatiile prompte si detaliate cu privire la orice schimbare intervenita.

APPSMART SOFTWARE SOLUTIONS SRL

Firma dianex reprezentanta a programului de contabilitate Nexus are capacitati tehnice si sfaturi utile pentru a adapta in timp real toate cerintele si nevoile utilizatorilor programului de contabilitate Nexus prin adaptarea si gasirea de solutii pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Sunt foarte multumit de serviciile lor.

ANDAV LOGISTIC EXPERT SRL

Servicii prompte si eficiente. Un partener proactiv al afacerii tale, care te ajuta sa iti indeplinesti obligatiile legale si fiscale.

Carmen Miranda Pitic PFA

Firma dianex reprezentanta a programului de contabilitate Nexus are capacitati tehnice si sfaturi utile pentru a adapta in timp real toate cerintele si nevoile utilizatorilor programului de contabilitate Nexus prin adaptarea si gasirea de solutii pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Sunt foarte multumit de serviciile lor.

ANDAV LOGISTIC EXPERT SRL

O echipa mereu in pas cu noutatile, bine documentata si foarte prompta!

YONDCLIMA SRL

Întotdeauna și-au făcut treaba cu profesionalism. Nu am întâmpinat probleme niciodată. Am fost ajutat cu plăcere de fiecare dată când am avut nevoie.

LAURENTIU IOAN NEAGU PFA

Din prima zi a infiintarii firmei ,iunie 2006, avem o colaborare continua. Am trecut si prin criza si prin momente frumoase. Multumim Dianex pentru sprijin si pentru faptul ca ne tineti mereu la curent cu noutatile in domeniu, ca ne trageti de urechi cand nu facem lucrurile asa cum trebuie,ca astfel totul sa mearga ca pe roate. O echipa tanara…dinamica…profesionista…

AMO PROIECT DESIGN SRL

O firma de profesionisti, gata oricand sa te ajute in orice situatie

STAND PRIVE DRAIV SRL

Din colaborarea cu echipa DIANEX am invatat ceea ce inseamna responsabilitate, promptitudine, punctualitate, toate acestea bazandu-se indeosebi pe prietenie si respect.Multumim!

MINSTALRO COM SRL

Colaborarea mea cu echipa Dianex a inceput in 2014. Am apelat la ei pentru infiintarea firmei mele. Nu-i cunoasteam atunci. Insa rabdarea si caldura cu care intreaga echipa m-au primit, m-au determinat sa continui colaborarea pentru evidenta contabila si sper ca acest parteneriat sa dureze multi ani de aici incolo.Toti membrii echipei sunt profesionisti, prompti, cu orientare catre client, calitati pe care eu le admir.

ICF COACH, TRAINER, CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA

Reprezint firma DELICATESE CAFFE, pe care am infiintat-o in luna martie 2017, cu ajutorul firmei DIANEX. Pot spune ca, mi-a fost de mare ajutor, responsabili, seriosi, punctuali, expliciti. As mai putea adauga ca, a fost o placere, sa lucrez cu dumnealor, datorita faptului ca tot personalul au contribuit la rezolvarea, cat mai repede cu putinta a tuturor problemelor firmei.Ii felicit pentru stilul de lucru si pregatirea de care au dat dovada. Recomand,firma DIANEX si altora care doresc sa aiba parte de infiintarea unei firme/ societate, de servicii, de calitate.

DELICATESE CAFFE SRL

Lucrez de puțin timp cu Dianex, dar am găsit aici oameni deschiși în a satisface necesitățile firmei pe care o administrez, firma fiind infiintata tot de Dianex de la zero. Personal dinamic, rapid si dornic de rezolvare intr-un mod cat mai profesionist a situatiilor sau problemelor aparute. Recomand cu drag Dianex oricui are nevoie de servicii profesionale de contabilitate, protectia muncii, infiintare unei firme sau tot ce tine de aceste activitati.

GMT-SALES.COM

Cu ajutorul celor de la Dianex am reusit sa ne indeplinim planul foarte usor. Oameni profesionisti, totul a fost la superlativ!

WALLS DESIGN SRL

Am dorii sa va oferim un feedback in legatura cu colaborarea dintre compania noastra si societatea Dvs.De-alungul acestei perioade de colaborare am beneficiat de o comunicare foarte buna, promptitudine in solutionare problemelor intampinate in activitatea desfasurata, asistenta si suport in timp real pentru echipamentele utilizate (respectiv casa de marcat).Totodata am dori sa punctam profesionalismul si amabilitatea cu care sunt tratate solicitarile noastre si in continuare ne dorim ca activitatiile desfasurate impreuna sa fie cel putin la fel de prospere ca si pana acum.

PREMIUM HOME SISTEM SRL

Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea noastră cu compania DIANEX. Am ales colaborarea cu compania DIANEX, furnizor de servicii software, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței și profesionalismului membrilor echipei. Recomandăm compania DIANEX ca fiind un colaborator profesionist si de încredere!

Trading Anida Impex SRL

Consider ca provocarea unui antreprenor o reprezinta gasirea unei firme de consultanta si contabilitatea, cu viziune larga de business. In aceasta categorie pot incadra cu toata încrederea echipa DIANEX. O echipa extinsa, cu atitudine pro-activa, de cele mai multe ori reusesc sa anticipeze problemele inainte ca ele sa apara, oferind intotdeauna idei si solutii foarte bine gandite. In cazul meu, un start-up au reprezentat atat consultant financiar, consultant de business cat si juridic. Sunt deschisi tot timpul dialogului, prezenti in teren, pusi la punct cu legislatia si intotdeauna la dispozitia noastra. Au simtul umorului si stabilesc o relatie de prietenie cu, clientii dincolo de cea profesionala. Un criteriu de apreciat, deoarece fiind supusi in permanenta schimbarilor fiscale din Romania, dictonul „Zambeste, maine va fi si mai rau!”, trebuie inteles de ambele parti. Recomand DIANEX pentru profesionalism, seriozitate, corectitudine si promptitudine

Alexdipes SRL

Ideea de firma de contabilitate care este prezentata in ziua de azi este una fada, gri, cu oameni ascunsi dupa mormane de hartii si lipsiti de continut. INSA CHIAR NU ESTE ADEVARAT. Pentru mine, echipa DIANEX este alcatuita din OAMENI facuti din cu totul si cu totul alt aluat. Echipa DIANEX este vie, plina de culoare si de substanta, care demonstreaza constant cum caracterul si profesionalismul sunt moduri firesti de a fi si de a face lucrurile. Echipa DIANEX, este centrata bine in jurul unor profesionsiti dinamici care inteleg cu adevarat meandrele Codului Fiscal si al contabilitatii . Pot sa declar cu toata deschiderea ca mie, ca si antreprenor, echipa DIANEX mi-a generat si imi genereaza constant, un plus de valoare in businesul meu si mi-au demonstrat fara echivoc ca o relatie comerciala se bazeaza in primul si in primul rand pe o relatia umana frumoasa.

THE CMPNY SRL

Case de marcat conform legislatiei in vigoare

Comercializam numai case de marcat cu jurnal electronic prevazute de legislatia in vigoare. Conform OUG 28/1999, “Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.”

Casele de marcat electronice fiscale comercializate de firma DIANEX SERV SRL sunt dotate cu toate dispozitivele necesare comunicarii cu serverele ANAF, atunci cand acestea vor fi active. Pana atunci, se vor face raportari in fiecare luna online, cu semnatura electronica, prin extragerea fisierelor XML din casele de marcat si depunerea acestora.

Case de marcat fiabile

Casele de marcat cu jurnal electronic sunt fiabile, cu o multitudine de functii si avantaje pentru utilizatori. Acestea pot memora zeci de mii de articole, pot stoca milioane de bonuri si au o capacitate a memoriei fiscale de mii de rapoarte zilnice de inchidere fiscala. De asemenea, sunt dotate cu module GPRS, WiFi sau Bluetooth, pentru conectarea cu serverele ANAF sau alte dispozitive. De exemplu, un model de casa de marcat comercializat de DIANEX SERV SRL este prevazut cu modul LAN, asta insemnand ca se poate conecta cu serverul ANAF printr-un cablu de retea. De asemenea, aceste case de marcat permit emiterea copiei unui bon din memoria jurnalului electronic.

Durata procesului de achizitie – fiscalizare

Achizitia unei case de marcat de la firma Dianex Serv SRL este simpla si dureaza cateva minute. Obtinerere NUI-ului (numar unic de identificare) de la DGRFP Ploiesti dureaza cateva zile lucratoare. In acest timp, casa de marcat va fi programata conform cerintelor utilizatorului.

Durata medie de la achizitia casei de marcat pana in momentul instalarii este de aproximativ 2 -3- zile lucratoare

Fiscalizarea caselor de marcat

Fiscalizarea este un serviciu gratuit oferit clientilor care achizitioneaza case de marcat de la firma Dianex Serv SRL. Aceasta presupune activarea memoriei fiscale cu ajutorul NUI-ului obtinut anterior de la Administratia Financiara.

Fiscalizarea se realizeaza doar in prezenta unui reprezentant al clientului si dupa ce s-a efectuat instruirea acestuia privind modul de utilizare al casei de marcat.

De preferat, este ca pana la momentul fiscalizarii, articolele sa fie trimise de utilizator in format electronic, intr-un tabel Excel, pentru a fi introduse in memoria casei de marcat, daca aceasta este folosita independent, fara a fi conectata la un program de vanzare.

Dupa fiscalizarea casei de marcat, vor fi completate declaratiile de instalare si Cartea de Interventii cu data si ora fiscalizarii. Pentru utilizatorii care au sediul sau punctul de lucru in municipiul Ploiesti sau in localitatile arondate SFO Boldesti-Scaeni, firma Dianex SERV SRL va inregistra declaratiile de instalare, impreuna cu Registrul Special si Cartea de Interventii la DGRFP Ploiesti sau SFO Boldesti-Scaeni, in 24h lucratoare de la fiscalizare.

Utilizatorii care au sediul sau punctul de lucru in afara localitatilor mentionate mai sus, vor depune personal declaratiile de instalare, impreuna cu Registrul Special si Cartea de Interventii la administratiile financiare de care apartine sediul sau punctul de lucru, in 24h lucratoare de la fiscalizare. Dupa inregistrarea declaratiilor de instalare, acestia vor trimite firmei Dianex Serv SRL un exemplar.

De asemenea, firma Dianex SERV SRL va completa si va depune online, cu semnatura electronica declaratia F4102 (formular pentru inregistrarea AMEF instalate), in 24h lucratoare de la fiscalizarea casei de marcat.

Articole utile case de marcat

Casa de Marcat Fiscala Tremol M20 – Mod Utilizare

Meniul de vanzare casa de marcat Tremol M20 Vanzare Din meniul principal folosind tasta MODE selectam ”REG OPER” , introducem parola de operator (initial este”0”) apoi “TOTAL” Introducere [...]