Case de Marcat în Ploiesti și Prahova.

Toate Serviciile Incluse

Peste 8.000 case fiscalizate
19 ani case de marcat Experiență

Case de Marcat
în Ploiesti și Prahova.

Toate Serviciile Incluse

case de marcat

Daisy Compact S
499 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY COMPACT S, este o casă de marcat compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare redusă și medie. Se recomandă Cabinetelor Medicale, Saloanelor de înfrumusețare și firmelor de prestări servicii.

casa de marcat daisy expert sx

Daisy Expert SX
700 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY EXPERT SX, este o casă de marcat compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gama variată de echipamente opționale prin USB, RS232.

casa marcat daisy compact m

Daisy Compact M
750 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY COMPACT M, este o casă de marcat compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gamă variată de echipamente opționale prin microUSB.

Ai întrebări despre actele necesare sau pașii de urmat?
Sună! 0730 072 335
Luni – Vineri : 08.00-17.00

Ai întrebări despre actele necesare sau pașii de urmat?
Sună! 0730 072 335
Luni – Vineri : 08.00-17.00

Daisy Perfect M
750 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY PERFECT M, compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă.

casa de marcat tremol s

Tremol S Excel
849 lei (TVA inclus)

Casa de Marcat Tremol S Excel Smart reprezintă un „bestseller” total din gama de case de marcat mobile. Proiectare și funcționalitate îmbunătățite, combinate cu componente de înaltă calitate.

casa de marcat Tremol M20

Tremol M20
899 lei (TVA inclus)

Casa de marcat TREMOL M20, compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gamă variată de echipamente opționale prin USB, RS232 sau WiFi. Se pot folosi role de hârtie mari.

Documente necesare:

Servicii incluse în preț case de marcat Ploiesti:

  • Instruirea utilizatorilor privind folosirea casei fiscale și cărțile speciale: Carte de Intervenții și Registrul Special.

  • Programarea și fiscalizarea caselor de marcat, introducerea articolelor PLU, a instrumentelor de plată și numele utilizatorilor pentru casa fiscală achiziționată.

  • Întocmirea actelor pentru obținerea seriei fiscale

  • Conectarea casei cu jurnal electronic la serverul ANAF.

Pași pentru achiziție casa de marcat :

  • Completați formularul și atașați documentele solicitate.

  • Vom trimite factura și contractul de service pe email. Semnați și trimiteți documentele primite împreunâ cu contractul de service.

  • Vom completa toată documentația pentru obținerea numărului fiscal. Dosarul se va depune cu semnătură electronică de persoana împuternicită de firma dvs. în SPV (de regulă contabilul).

  • Vă prezentați la sediul nostru pentru instruire și fiscalizare.

  • Casa de marcat ridicată de la sediul nostru va fi conectată la serverul anaf de tehnicienii Dianex.

  • Odată cu casa de marcat veți primi și registrele obligatorii (Cartea de intervenții și Registrul Special)

Comercializăm numai aparate fiscale cu jurnal electronic prevăzute de legislația în vigoare. Conform OUG 28/1999, “Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.”

Aparatele electronice fiscale comercializate de firma DIANEX SERV SRL sunt dotate cu toate dispozitivele necesare comunicarii cu serverele ANAF și sunt însoțite de contract de service potrivit legislației în vigoare.

Vindem case de marcat și în : Bușteni, Vălenii de Munte, Câmpina, Mizil, Sinaia, Breaza.

Achiziția unei case fiscale de la firma Dianex Serv SRL este simplă și durează câteva minute. Obținerere NUI-ului (număr unic de identificare) de la DGRFP Ploiești durează câteva zile lucrătoare. În acest timp, casa de marcat va fi programată conform cerințelor utilizatorului.

Durata medie de la achiziția casei de marcat până în momentul instalarii este de aproximativ 2 -3- zile lucrătoare

Fiscalizarea este un serviciu gratuit oferit clienților care achiziționează case electronice fiscale de la firma Dianex Serv SRL. Aceasta presupune activarea memoriei fiscale cu ajutorul NUI-ului obținut anterior de la Administrația Financiară.

Fiscalizarea se realizează doar în prezența unui reprezentant al clientului și după ce s-a efectuat instruirea acestuia privind modul de utilizare al casei de marcat.

De preferat, este ca până la momentul fiscalizării, articolele să fie trimise de utilizator în format electronic, într-un tabel Excel, pentru a fi introduse în memoria casei de marcat, dacâ aceasta este folositâ independent, farâ a fi conectatâ la un program de vânzare.

După fiscalizarea casei fiscale, vor fi completate declarațiile de instalare și Cartea de Intervenții cu data și ora fiscalizării.

Utilizatorii , vor depune personal declarațiile de instalare, împreuna cu Registrul Special și Cartea de Ințerventii la administrațiile financiare de care aparține sediul sau punctul de lucru, în 24h lucrătoare de la fiscalizare. După înregistrarea declarațiilor de instalare, aceștia vor trimite firmei Dianex Serv SRL un exemplar.

De asemenea, firma Dianex SERV SRL va completa și va depune online, cu semnatură electronică declarația F4102 (formular pentru înregistrarea AMEF instalate), în 24h lucrătoare de la fiscalizarea casei de marcat.

Casele cu jurnal electronic sunt fiabile, cu o multitudine de funcții și avantaje pentru utilizatori. Acestea pot memora zeci de mii de articole, pot stoca milioane de bonuri și au o capacitate a memoriei fiscale de mii de rapoarte zilnice de închidere fiscală. De asemenea, sunt dotate cu module GPRS, WiFi sau Bluetooth, pentru conectarea cu serverele ANAF sau alte dispozitive. De exemplu, un model de casă fiscală comercializat de DIANEX SERV SRL este prevazut cu modul LAN, asta însemnând că se poate conecta cu serverul ANAF printr-un cablu de rețea. De asemenea, aceste case de marcat permit emiterea copiei unui bon din memoria jurnalului electronic.

Site ul dianex.ro nu asigura fiscalizare pentru nici o casa de marcat datecs. Va rugam sa nu insistati.