Case de Marcat în Ploiești și Prahova.

Toate Serviciile Incluse

Vrei să achiziționezi un aparat fiscal? Este foarte important să citești aceste informații înainte de a decide ce aparat cumperi.

case de marcat

Daisy Compact S
499 lei (TVA inclus)

DAISY COMPACT S, este o casă de marcat compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare redusă și medie. Se recomandă Cabinetelor Medicale, Saloanelor de înfrumusețare și firmelor de prestări servicii.

casă de marcat daisy expert sx

Daisy Expert SX
700 lei (TVA inclus)

DAISY EXPERT SX, este o casă de marcat compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gama variată de echipamente opționale in mod USB, RS232.

casă de marcat daisy compact m

Daisy Compact M
750 lei (TVA inclus)

DAISY COMPACT M, este o casă de marcat compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gamă variată de echipamente opționale prin microUSB.

Daisy Perfect M
750 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY PERFECT M, compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă.

tremol s

Tremol S Excel
849 lei (TVA inclus)

Casa de Marcat Tremol S Excel Smart reprezintă un „bestseller” total din gama de case de marcat mobile. Proiectare și funcționalitate îmbunătățite, combinate cu componente de înaltă calitate.

Tremol M20

Tremol M20
899 lei (TVA inclus)

Casa de marcat TREMOL M20, compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gamă variată de echipamente opționale prin USB, RS232 sau WiFi. Se pot folosi role de hârtie mari.

case de marcat
Suntem la dispoziția voastră:

Deschis: Luni-Vineri 08.00 – 17.00
Închis: Sâmbătă, Duminică și sărbători legale

Vrei să discutăm?

Ai întrebări despre actele necesare sau pașii de urmat?
Sună! 0730 072 335
WhatsApp: 0730 072 335
Email: solutiifiscale@dianex.ro

Discută cu un consultant Dianex.

Vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a discuta în detaliu cerințele dvs. privind casa de marcat. Luăm decizii împreună pentru a ajuta  faceți alegerea potrivită.

Documente necesare achiziție casă de marcat:

  • Copie Certificat Înregistrare.

  • Copie Certificat Constatator pentru locul de instalare al casei fiscale sau pentru activități ambulante.
  • Copie act de identitate administrator/titular.

Servicii incluse în preț:

  • Instruirea utilizatorilor privind folosirea casei fiscale și cărțile speciale: Carte de Intervenții și Registrul Special.

  • Programarea și fiscalizarea caselor de marcat, introducerea articolelor PLU, a instrumentelor de plată și numele utilizatorilor pentru casa fiscală achiziționată.

  • Întocmirea actelor pentru obținerea seriei fiscale

  • Conectarea casei cu jurnal electronic la serverul ANAF.

Pași pentru achiziție casă de marcat :

  • Completați formularul și atașați documentele solicitate.

  • Vom trimite factura și contractul de service pe email. Semnați și trimiteți documentele primite împreunâ cu contractul de service.

  • Vom completa toată documentația pentru obținerea numărului fiscal. Dosarul se va depune cu semnătură electronică de persoana împuternicită de firma dvs. în SPV (de regulă contabilul).

  • Vă prezentați la sediul nostru pentru instruire și fiscalizare.

  • Casa de marcat ridicată de la sediul nostru va fi conectată la serverul anaf de tehnicienii Dianex.

  • Odată cu casa de marcat veți primi și registrele obligatorii (Cartea de intervenții și Registrul Special)

Informații foarte importante despre casele de marcat fiscale.

Pentru fiscalizarea aparatului fiscal, toate firmele, indiferent de forma lor juridică – PFA, SRL, CMI, I.I., etc. – trebuie să fie înrolate în Spațiul Privat Virtual (SPV) de la ANAF. Pentru această înrolare, reprezentantul firmei trebuie să dețină un certificat de semnătură electronică calificată sau să împuternicească notarial o persoană care deține un astfel de certificat.

Utilizatorii caselor de marcat fiscale au obligația să depună cu semnătură electronică următoarele declarații:

  1. Declarația C801 pentru obținere NUI (Numarului Unic de Identificare) înainte de fiscalizare. Declaratia C801 se depune în SPV împreună cu o arhivă cu extensia ”zip” care conține:
    • factura și documentul de plată care atestă achiziționarea aparatului de marcat electronic fiscal;
    • contractul de service;
    • autorizație de distribuție a casei de marcat;
    • procesul-verbal de sigilare a a aparatului de marcat electronic fiscal;
    • actul de identitate al reprezentantului legal înscris în cerere;
    • certificat constator pentru punct de lucru sau activitate ambulantă;
    • certificatul de înregistrare;
    • declarația pe propria răspundere a utilizatorului privind locul de instalare al aparatului de marcat electronic fiscal sau, după caz, privind desfășurarea activității în regim ambulant ori în regim de taxi.
    • Pentru transportul alternativ, la documentele necesare se adaugă:
      • Autorizație ARR
      • Copie conformă
      • Talon auto
      • Carte de identitate auto
  2. Declarația F4109 pentru lunile în care nu s-a emis niciun bon fiscal, chiar dacă s-au emis rapoarte Z pe zero.
  3. Declaratia F4105 pentru orice modificare: schimbarea locului de desfășurare a activității, furtul casei de marcat, vânzarea către altă firmă, distrugerea casei de marcat, etc.

Dacă se închide punctul de lucru sau nu se mai desfășoară activitatea pentru care a fost necesară casa fiscală, utilizatorii au obligația să extragă memoria la o unitate service autorizată.

Atenție!! Dacă după extragerea memoriei casa de marcat cu jurnal electronic rămâne în patrimoniul utilizatorului (in cazul în care nu a vândut-o către o altă firmă), utilizatorul are obligația de a depune lunar declarația F4109.

Conform art. 4 alin. 12 lit. d din OUG 28/1999, utilizatorii au obligația să încheie cu furnizorii consumabilelor contracte ferme conținând clauze de livrare numai a consumabilelor de tipul și cu caracteristicile tehnice prevăzute în manualul de utilizare pentrtu toate modele de case de marcat. Încălcarea acestei obligații se poate sancționa cu amenzi cuprinse între 20.000 și 40.000 lei.

Contractul de service încheiat cu Dianex Serv ca distribuitor autorizat conține și un capitol privind furnizarea de consumabile, astfel utilizatorul îndeplinind obligația prevăzută mai sus.

Întocmirea documentelor necesare achiziției se realizează în aproximativ 10-15 minute.

Din momentul în care dosarul pentru obținerea NUI-ului a fost trimis pe e-mail, timpul de obținere depinde exclusiv de persoana care îl depune și de funcționalitatea serverelor ANAF. În condiții optime de funcționare, NUI-ul este obținut în câteva minute de la depunerea documentației în SPV, secțiunea “Depunere declarații”.

Fiscalizarea este un serviciu gratuit oferit clienților care achiziționează case electronice fiscale de la firma Dianex Serv SRL. Aceasta presupune activarea memoriei fiscale cu ajutorul NUI-ului obținut anterior de la Administrația Financiară.

Fiscalizarea se realizează doar în prezența unui reprezentant al clientului și după ce s-a efectuat instruirea acestuia privind modul de utilizare al casei de marcat.

De preferat, este ca până la momentul fiscalizării, articolele să fie trimise de utilizator în format electronic, într-un tabel Excel, pentru a fi introduse în memoria casei de marcat, dacâ aceasta este folositâ independent, farâ a fi conectatâ la un program de vânzare.

După fiscalizarea casei fiscale, vor fi completate declarațiile de instalare și Cartea de Intervenții cu data și ora fiscalizării.

Utilizatorii , vor depune personal declarațiile de instalare, împreuna cu Registrul Special și Cartea de Ințerventii la administrațiile financiare de care aparține sediul sau punctul de lucru, în 24h lucrătoare de la fiscalizare. După înregistrarea declarațiilor de instalare, aceștia vor trimite firmei Dianex Serv SRL un exemplar.

De asemenea, firma Dianex SERV SRL va completa și va depune online, cu semnatură electronică declarația F4102 (formular pentru înregistrarea AMEF instalate), în 24h lucrătoare de la fiscalizarea casei de marcat.

Comercializăm numai aparate fiscale cu jurnal electronic prevăzute de legislația în vigoare. Conform OUG 28/1999, “Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.”

Aparatele electronice fiscale comercializate de firma DIANEX SERV SRL sunt dotate cu toate dispozitivele necesare comunicarii cu serverele ANAF și sunt însoțite de contract de service potrivit legislației în vigoare.

Vindem case de marcat și în : Bușteni, Vălenii de Munte, Câmpina, Mizil, Sinaia, Breaza.

Casele cu jurnal electronic sunt fiabile, cu o multitudine de funcții și avantaje pentru utilizatori. Acestea pot memora zeci de mii de articole, pot stoca milioane de bonuri și au o capacitate a memoriei fiscale de mii de rapoarte zilnice de închidere fiscală. De asemenea, sunt dotate cu module GPRS, WiFi sau Bluetooth, pentru conectarea cu serverele ANAF sau alte dispozitive. De exemplu, un model de casă fiscală comercializat de DIANEX SERV SRL este prevazut cu modul LAN, asta însemnând că se poate conecta cu serverul ANAF printr-un cablu de rețea. De asemenea, aceste case de marcat permit emiterea copiei unui bon din memoria jurnalului electronic.

Vă ajutăm în alegerea modelului de casă de marcat.

Site ul dianex.ro nu asigura fiscalizare pentru nici o casa de marcat datecs. Va rugam sa nu insistati.

Service Case de Marcat Fiscale în Ploiești și Prahova

Obligații și Beneficii

Contractul service pentru toate casele de marcat (în garanție sau post garanție) este obligatoriu conform alin.93 din HG 804/2017.

Variante Contract Service Case de Marcat + Comunicare prin cartelă telefonică cu serverul ANAF:

  1. Plată anuală – 450 lei (TVA + cartela telefonică incluse);
  2. Plată semestrială – 270 lei (TVA + cartela telefonică incluse);
  3. Plată anuală – 300 lei (TVA inclus)
Service Case Marcat

Suntem autorizați ca unitate service pentru următoarele modele de aparate fiscale: Daisy Compact S, Daisy Compact M, Daisy Expert SX, Daisy Perfect M, Tremol Expert S, Tremol M20

Comandă online Service Casă de Marcat în judetul Prahova!Plată cu Card sau O.P.

Service Case de Marcat Fiscale: Beneficii

Serviciile și asistența incluse în contractul de service case de marcat se asigură telefonic, online sau la sediul Dianex:

  • Comunicarea prin cartelă telefonică cu serverul ANAF (pentru modelele Daisy și Tremol).
  • Manopera reparații și constatări.
  • Asistență telefonică și online.
  • Reprogramare memorie fiscală la schimbarea punctului de lucru.
  • Introducere de articole (PLU) în casa de marcat.
  • Revizia obligatorie anuală la casa de marcat fiscală.
  • Reprogramare casei de marcat (schimbare cote TVA, schimbare ora de vara, de iarna, etc,).
  • Extragerea de informații din memoria casei de marcat (Z-uri pierdute, rapoarte lunare, etc).
  • Extragerea memoriei fiscale (când firma se închide sau cand se vinde casa la o altă firmă).
  • Prin încheierea acestui tip de contract se îndeplinesc și obligațiile utilizatorilor în privința notificării defecțiunilor și achiziția de role.

Ulterior semnării contractului de service se poate efectua conectarea casei de marcat la serverul ANAF.

Evitați întreruperea funcționării (din cauza defecțiunilor sau utilizării necorespunzatoare) caselor de marcat prin încheierea unui contract de service case marcat. Noile case marcat fiscale cu jurnal electronic transmit automat către ANAF, perioada de nefuncționare a caselor de marcat sau lipsa unui contract de service.

În lipsa unui contract de service case de marcat, Dianex Serv SRL nu asigură livrare de role, servicii și asistență utilizatorilor aflați în perioada de garanție sau postgarantie.

Dianex Serv SRL are personal autorizat de Ministerul Finantelor pentru service case marcat , specialiști, pregătiți să rezolve orice probleme hardware sau software. Firma noastră oferă servicii hardware și software, de la planificare, proiectare și implementare, pregătire personal și asistență tehnică, pentru case marcat, programe contabilitate, programe retail și echipamente fiscale.

Ghid Achiziție Case de Marcat.

  1. Cine este obligat sa utilizeze case de marcat

Ordonanța nr. 28/1999 actualizată este actul normativ care reglementează obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale în România. Această ordonanță stabilește cerințele și regulile referitoare la utilizarea și gestionarea acestor dispozitive în activitățile comerciale și prestări de servicii.

Persoanele fizice și juridice, inclusiv întreprinderile familiale și alte entități din mediul privat, sunt obligate să utilizeze case de marcat electronice fiscale atunci când încasează, fie integral sau parțial, contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul sau a serviciilor prestate direct către populație. Această obligație se aplică indiferent dacă plata se efectuează în numerar sau prin intermediul cardurilor de credit/debit, bonurilor de valoare (cum ar fi tichetele de masă, voucherelor de vacanță, tichetele cadou, tichetele de creșă, tichetele sociale, tichetul Rabla etc.).

Comercianţii cu amănuntul au obligația utilizarii caselor de marcat indiferent daca vinde catre populatie sau catre alte firme

  1. Alegerea casei de marcat

    1. Activitate complexă care se desfășoară într-un spațiu pentru care este nevoie de un software de gestiune și vânzare. În acest caz, mai întâi se alege software-ul, urmând ca apoi să determinăm care case de marcat sunt recomandate de producătorii software-ului.
    2. Activitate simplă desfășurată într-un spațiu. Aici vom analiza dacă spațiul respectiv este dotat cu internet, astfel încât să putem alege o casă de marcat cu legătură la internet sau cu cartelă telefonică pentru transmiterea datelor către serverul ANAF.
    3. Activitate desfășurată ambulant. În această situație, este obligatoriu să alegem o casă de marcat portabilă cu un acumulator puternic și cu cartelă telefonică pentru conectarea cu serverul ANAF.
    4. Zona unde se desfășoară activitatea. Pentru Bucuresti Ilfov se recomandă să se achiziționeze aparate fiscale de la o firmă din București
  1. Ce activități economice se pot desfășura fără casă de marcat?

Potrivit OUG 28/1999, există o serie de activități pentru care nu este obligatorie utilizarea caselor de marcat, și anume:

  • comerțul ocazional cu produse agricole autohtone efectuat de către producătorii agricoli individuali deținători de autorizație în piețe, târguri, oboare sau în alte locuri publice autorizate;
  • serviciile de alimentație publică efectuate în mijloace de transport public de călători;
  • vânzarea de ziare și reviste prin distribuitori specializați;
  • transportul public de călători în interiorul unei localități pe bază de bilete sau abonamente, precum și cu metroul;
  • Activitățile pentru care încasările se realizează pe bază de bonuri cu valoare fixă, cum sunt, de exemplu, biletele de acces la spectacole, muzee, expoziții sau biletele de participare la jocuri de noroc;
  • activitățile de asigurări și ale caselor de pensii, precum și activitățile de intermediere financiară, inclusiv activitățile auxiliare acestora. OUG 28/1999 precizează că nu sunt exceptate activitățile de schimb valutar cu numerar și substituție de numerar pentru persoane fizice, altele decât operațiunile efectuate de punctele de schimb valutar din incinta instituțiilor de credit, aparținând acestor instituții, precum și cele efectuate prin intermediul automatelor de schimb valutar;
  • transportul public de călători pe bază de bilete sau abonamente tipărite conform legii, precum și cu metroul.

Alte activități pentru care nu este obligatorie utilizarea caelor fiscale

  • activitățile desfășurate ca profesii liberale sub toate formele de organizare care nu implică crearea unei societăți comerciale;
  • vânzarea obiectelor de cult și serviciile religioase prestate de instituțiile de cult;
  • comerțul cu amănuntul prin comis-voiajori, precum și prin corespondență. Excepție fac livrările de bunuri la domiciliu efectuate de magazine și unitățile de alimentație publică, pe bază de comandă;
  • serviciile de instalații, reparații și întreținere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului;
  • vânzarea pachetelor de servicii turistice sau de componente ale acestora de către agențiile de turism;
  • furnizarea la domiciliul clientului a energiei electrice și termice, a gazelor naturale, a apei, a serviciilor de telefonie (inclusiv de telefonie mobilă), de poștă și curier, de salubritate, de televiziune (inclusiv prin cablu) și de internet;
  • efectuarea lucrărilor de construcții, reparații, amenajări și întreținere de locuințe;
  • serviciile medicale cu plată prestate la domiciliul sau la locul de muncă al clientului;
  • serviciile de transport feroviar public de călători în trafic intern și internațional, prestate de societăți comerciale persoane juridice române.