Comanda online casa de marcat în judetul Prahova!

0.00 lei

Servicii incluse în preț:

  • Instruirea utilizatorilor privind utilizarea casei de marcat in locatia de instalare si cartile casei de marcat: Manual, Carte de Interventii si Registru Special;

  • Intocmirea dosarului in vederea obtinerii seriei fiscale si depunerea acestuia la ANAF. Ridicarea numarului de ordine si depunerea declaratiei de fiscalizare.

  • Programarea si fiscalizarea caselor de marcat, introducerea articolelor PLU, a instrumentelor de plata si numele utilizatorilor pentru casa de marcat achizitionata;

Documente necesare:

  • Copie Certificat Inregistrare – CUI;

  • Copie Certificat Constatator pentru locul de instalare al casei de marcat sau pentru activitati ambulant – Model Certificat Constatator

  • Copie act de identitate administrator/titular;

Pasi achizitie case de marcat:

  • Completati formularul si atasati documentele solicitate;

  • Vom trimite factura si contractul de service pe email. Semnati si trimiteti documentele primite împreuna cu contractul de service;

  • Vom depune dosarul la ANAF pentru obtinerea numarului fiscal;

case de marcat

Daisy Compact S – 649 lei (TVA inclus)

Case de marcat DAISY COMPACT S, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare redusa si medie. Se recomanda Cabinetelor Medicale, Notariale si firmelor de prestari servicii.

casa de marcat daisy expert sx

Daisy Expert SX – 800 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY EXPERT SX, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin USB, RS232. Vine echipata cu acumulator NiMH 6V – 1800mAh  pentru o mobilitate ridicata.

casa marcat daisy compact m

Daisy Compact M – 850 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY COMPACT M, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin microUSB. Vine echipata cu acumulator Li, 3,7V 2200mAh  pentru o mobilitate ridicata.

casa de marcat tremol s

Tremol S – 850 lei (TVA inclus)

Casa de Marcat Tremol S Excel Smart reprezinta un “bestseller” total din gama de case de marcat mobile. Proiectare și funcționalitate îmbunătățite, combinate cu componente de înaltă calitate. Controlul garantat asupra întregului proces de asamblare. User friendly, PC programabil cu software de raportare online a clienților.

casa de marcat Daisy Perfect M

Daisy Perfect M – 980 lei (TVA inclus)

Casa de marcat DAISY PERFECT M, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin miniUSB.

casa de marcat Tremol M20

Tremol M20 – 980 lei (TVA inclus)

Casa de marcat TREMOL M20, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin USB, RS232 sau WiFi. Poate fi utilata si cu acumulator pentru o mobilitate ridicata.

Alatura-te celor 8,000+ Clienti Multumiti! – Vezi Feedback Clienti

Ne gasiți în Ploiești Prahova, str. Emile Zola nr.8
în cladirea Halele Centrale etaj 1 (unde au funcționat birourile Patrimoniu Primărie)

Case de marcat conform legislatiei in vigoare

Comercializam numai case de marcat cu jurnal electronic prevazute de legislatia in vigoare. Conform OUG 28/1999, “Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.”

Casele de marcat electronice fiscale comercializate de firma DIANEX SERV SRL sunt dotate cu toate dispozitivele necesare comunicarii cu serverele ANAF, atunci cand acestea vor fi active. Pana atunci, se vor face raportari in fiecare luna online, cu semnatura electronica, prin extragerea fisierelor XML din casele de marcat si depunerea acestora.

Case de marcat fiabile

Casele de marcat cu jurnal electronic sunt fiabile, cu o multitudine de functii si avantaje pentru utilizatori. Acestea pot memora zeci de mii de articole, pot stoca milioane de bonuri si au o capacitate a memoriei fiscale de mii de rapoarte zilnice de inchidere fiscala. De asemenea, sunt dotate cu module GPRS, WiFi sau Bluetooth, pentru conectarea cu serverele ANAF sau alte dispozitive. De exemplu, un model de casa de marcat comercializat de DIANEX SERV SRL este prevazut cu modul LAN, asta insemnand ca se poate conecta cu serverul ANAF printr-un cablu de retea. De asemenea, aceste case de marcat permit emiterea copiei unui bon din memoria jurnalului electronic.

Durata procesului de achizitie – fiscalizare

Achizitia unei case de marcat de la firma Dianex Serv SRL este simpla si dureaza cateva minute. Obtinerere NUI-ului (numar unic de identificare) de la DGRFP Ploiesti dureaza cateva zile lucratoare. In acest timp, casa de marcat va fi programata conform cerintelor utilizatorului.

Durata medie de la achizitia casei de marcat pana in momentul instalarii este de aproximativ 2 -3- zile lucratoare

Fiscalizarea caselor de marcat

Fiscalizarea este un serviciu gratuit oferit clientilor care achizitioneaza case de marcat de la firma Dianex Serv SRL. Aceasta presupune activarea memoriei fiscale cu ajutorul NUI-ului obtinut anterior de la Administratia Financiara.

Fiscalizarea se realizeaza doar in prezenta unui reprezentant al clientului si dupa ce s-a efectuat instruirea acestuia privind modul de utilizare al casei de marcat.

De preferat, este ca pana la momentul fiscalizarii, articolele sa fie trimise de utilizator in format electronic, intr-un tabel Excel, pentru a fi introduse in memoria casei de marcat, daca aceasta este folosita independent, fara a fi conectata la un program de vanzare.

Dupa fiscalizarea casei de marcat, vor fi completate declaratiile de instalare si Cartea de Interventii cu data si ora fiscalizarii. Pentru utilizatorii care au sediul sau punctul de lucru in municipiul Ploiesti sau in localitatile arondate SFO Boldesti-Scaeni, firma Dianex SERV SRL va inregistra declaratiile de instalare, impreuna cu Registrul Special si Cartea de Interventii la DGRFP Ploiesti sau SFO Boldesti-Scaeni, in 24h lucratoare de la fiscalizare.

Utilizatorii care au sediul sau punctul de lucru in afara localitatilor mentionate mai sus, vor depune personal declaratiile de instalare, impreuna cu Registrul Special si Cartea de Interventii la administratiile financiare de care apartine sediul sau punctul de lucru, in 24h lucratoare de la fiscalizare. Dupa inregistrarea declaratiilor de instalare, acestia vor trimite firmei Dianex Serv SRL un exemplar.

De asemenea, firma Dianex SERV SRL va completa si va depune online, cu semnatura electronica declaratia F4102 (formular pentru inregistrarea AMEF instalate), in 24h lucratoare de la fiscalizarea casei de marcat.

Articole utile case de marcat