Extras Carte de Funciară Online de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară - ANCPI

Extras Carte de Funciară Online de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară - ANCPI

 • În condiții de funcționare optimă a serverului ANCPI, primești extrasul pe email, în 10 – 20 minute, fără taxă suplimentară. **
 • Notificări SMS și email pentru stadiul comenzii. **
 • Suport telefonic – 0730 072 337.
  Zile Lucrătoare (08.00 – 17.00) **
 • În condiții de funcționare optimă a serverului ANCPI, primești extrasul pe email, în 10 – 20 minute, fără taxă suplimentară. **
 • Notificări prin SMS și email pentru stadiul comenzii. **
 • Suport telefonic – 0730 072 337.
  Zile Lucrătoare (08.00 – 17.00) **

** Supus unor Termeni și Condiții

** Supus unor Termeni și Condiții

Peste 1.000 Extrase Obținute
19 ani extras de carte funciara Experiență

1Comandă Extras Carte Funciară / Plan Cadastral
2Plată
ATENTIE! Nu se pot obține extrase pentru CLADIRI COLECTVE (gen Bloc, Duplex, etc.)

Poate te interesează:

Livrare Extras de Carte Funciara / Plan Cadastral

 1. Extrasele de carte funciară / plan cadastral se livrează în câteva minute de la confirmarea plății dăcă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:
  • imobilul este gestionat de sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară. Dacă imobilul nu este gestionat de sistemul informatic, funcționarii A.N.C.P.I. vor face manual conversia în format electronic, operațiune care durează minim 2 zile lucrătoare.
  • datele introduse în formular sunt corecte.
  • serverul A.N.C.P.I. funcționează optim.
  • comenzile au plata confirmata în zilele lucrătoare între orele 08.00 – 17.00 . Comenzile plătite în afara programului se procesează în urmatoarea zi lucrătoare.
 2. Comenzile consumatorilor vor intra în lucru după confirmarea plății de către cumpărător (în cazul plăților prin VIRAMENT) sau de către procesatorii de plăți Stripe Payments (în cazul platilor cu CARDUL). Extrasul Carte Funciară / Extrasul Plan Cadastral va fi transmis clientului pe emailul înscris în formularul de comandă.
 3. Extrasul Carte Funciară / Extrasul Plan Cadastral este eliberat cu semnatură electronică de Agenția de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Dianex nefiind în nici un fel responsabil pentru conținutul documentului eliberat.

Mai multe detalii găsiți în Termeni și Condiții

Reprezintă situația cadastral – juridică a imobilelor, la momentul intocmirii acestuia. Acesta conține informații cu privire la suprafața imobilului și descrierea acestuia, la dreptul de proprietate și eventualele sarcini existente asupra imobilului.

Extrasul de plan cadastral

Reprezintă secţiunea din planul cadastral, cu reprezentarea detaliilor liniare ale imobilului în cauză, a celor învecinate și a altor detalii liniare existente în baza de date grafică, la data ultimei actualizări, având ca suport ortofotoplanul. Extrasul de plan cadastral on-line se furnizează în format .pdf, semnat electronic cu certificat calificat extins. De asemenea documentul conține informații despre categoriile de folosință, construcții respectiv incidența legilor speciale asupra imobilului în cauză.Extrasul de plan cadastral reprezintă secţiunea din planul cadastral, cu reprezentarea detaliilor liniare ale imobilului în cauză, a celor învecinate și a altor detalii liniare existente în baza de date grafică, la data ultimei actualizări, având ca suport ortofotoplanul. Extrasul de plan cadastral on-line se furnizează în format .pdf, semnat electronic cu certificat calificat extins, având ca anexe fișierul în format csv, cu lista coordonatelor punctelor de pe conturul imobilului în cauză și fișierul în format shp, cu reprezentarea grafică a imobilului în cauză. De asemenea documentul conține informații despre categoriile de folosință, construcții respectiv incidența legilor speciale asupra imobilului în cauză

Extras de Carte Funciara sau Extras de Plan Cadastral
Rapid, Ieftin si foarte Simplu în 3 pași:

Extras de Carte Funciara sau Extras de Plan Cadastral
Rapid, Ieftin si foarte Simplu în 3 pași:

Document emis de ANCPI

Extrasul de Carte Funciară sau Extrasul de Plan Cadastral livrat prin dianex.ro este un document oficial, emis de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Verificarea autenticității

Toate extrasele furnizate de noi pot fi verificate pe site-ul oficial ANCPI.  Verifică aici