Despre Noi – Dianex.ro
Noi îți dăm o mână de ajutor

Despre Noi – Dianex.ro
Noi îți dăm o mână de ajutor

despre noi

De la începutul activității noastre, ne-am angajat să acordăm o atenție deosebită CALITĂȚII în ceea ce privește serviciile și produsele pe care le oferim. Despre noi, putem afirma că, deși nu am fost întotdeauna cei cu cele mai mici prețuri, am urmărit întotdeauna ca produsele și serviciile noastre să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate.

Povestea noastră a început în 1996, atunci când pasiunea ne-a condus către domeniul financiar-contabil. Într-un timp relativ scurt, am reușit să construim un portofoliu semnificativ de clienți pentru serviciile noastre financiar-contabile. Pe măsură ce afacerea noastră a crescut, am realizat importanța dezvoltării expertizei noastre, centralizând toată gama de servicii necesare pentru orice tip de afacere într-un singur loc.

Servicii Contabilitate autorizate CECCAR

Cu experiență în domeniul Financiar – Contabil din anul 1996, suntem autorizați C.E.C.C.A.R ca firmă de expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară, fiind autorizați pentru:

  • servicii financiar – contabile;
  • lucrări fiscale,
  • resurse umane și salarizare;
  • certificare situații financiare anuale si semestriale;

Avem experiență în relația cu inspectorii ANAF la controale fiscale și controale pentru recuperarea de TVA.

Datorită rezultatelor, în anul 2017 am obținut un meritoriu loc 4 în topul C.E.C.C.A.R. secțiunea experți contabili.

Problema pe care o au oamenii nu este ca țintesc prea sus și esuează, ci ca țintesc prea jos și reusesc.” — Michelangelo Buonarroti

Problema pe care o au oamenii nu este ca țintesc prea sus și esuează, ci ca țintesc prea jos și reusesc.” — Michelangelo Buonarroti

Case de Marcat Fiscale

În anul 2005, am obținut autorizația pentru vânzare și service case de marcat, reușind într-un timp relativ scurt sa ne plasăm printre firmele importante din Prahova în domeniul vânzări de echipamente fiscale, avand peste 5000 case de marcat vândute.

Suntem autorizați pentru cele mai performante echipamente fiscale aflate în România: Daisy, Tremol, Zit, Excel.

Înființare Firme

In anul 2007 echipa Dianex devine mai performantă prin cooptarea unui avocat specializat în drept comercial. Alături de acesta am început activitatea de consultanță în domeniul afacerilor precum, înființare firme, înregistrarea de mențiuni la Registrul Comerțului, obținerea de autorizații de la diverse instituții D.S.V., I.T.M. , Primărie, D.S.P și I.S.U.

Avem personal autorizat ca formator cursuri Dezvoltare Compentențe Antreprenoriale și absolvent a workshop-ului de pregătire antreprenorială UNCTAD/EMPRETEC .

Acte obținute Online

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor si persoanelor fizice pentru diminuarea la maxim a birocrației, în anul 2018 am implementat proceduri pentru obținerea de:

în regim de urgență făra deplasări la ghișee.

Protecția Muncii

Începând cu luna Septembrie 2011, firma Dianex Serv SRL obține certificatul de abilitare ca Serviciu Extern de prevenire si protecție și avizarea documentațiilor cu caracter tehnic de informare și instruire în domeniul Securității și Sănătății în Muncă (Protecția Muncii).

Am elaborat dosare SSM, efectuat evaluări de riscuri SSM, desfășurat instruiri introductive generale și am participat la investigarea accidentelor de muncă survenite în cadrul companiilor.