Despre Noi – Dianex.ro
Noi îți dăm o mână de ajutor

Despre Noi – Dianex.ro
Noi îți dăm o mână de ajutor

despre noi

Încă de la începutul activității noastre am dorit să punem pe primul loc CALITATEA pentru serviciile și produsele vândute. Despre noi putem spune ca nu am avut întotdeauna cele mai mici prețuri, însă am vrut ca produsele și serviciile oferite să fie la cele mai înalte standarde.

Totul a început în anul 1996 când, din pasiune, am debutat în activitatea financiar-contabilă, reușind într-un timp relativ scurt să avem un portofoliu important de firme pentru evidența financiar contabilă. Odată cu cresterea activității, am înțeles ca trebuie să ne dezvoltăm aria de competențe, centralizând într-un singur loc întreaga paleta de servicii necesare oricărei afaceri.

Peste 15.000 de clienți
17 ani infiintare II clienti multumiti Experiență

Peste 15.000 de clienți
17 ani infiintare I.I. clienti multumiti Experiență

Cu experiență în domeniul Financiar – Contabil din anul 1996, suntem autorizați C.E.C.C.A.R ca firmă de expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară, fiind autorizați pentru:

  • servicii financiar – contabile;
  • lucrări fiscale,
  • resurse umane și salarizare;
  • certificare situații financiare anuale si semestriale;

Avem experiență în relația cu inspectorii ANAF la controale fiscale și controale pentru recuperarea de TVA.

Datorită rezultatelor, în anul 2017 am obținut un meritoriu loc 4 în topul C.E.C.C.A.R. secțiunea experți contabili.

Problema pe care o au oamenii nu este ca țintesc prea sus și esuează, ci ca țintesc prea jos și reusesc.” — Michelangelo Buonarroti

Problema pe care o au oamenii nu este ca țintesc prea sus și esuează, ci ca țintesc prea jos și reusesc.” — Michelangelo Buonarroti

Case de Marcat Fiscale

În anul 2005, am obținut autorizația pentru vânzare și service case de marcat, reușind într-un timp relativ scurt sa ne plasăm printre firmele importante din Prahova în domeniul vânzări de echipamente fiscale, avand peste 5000 case de marcat vândute.

Suntem autorizați pentru cele mai performante echipamente fiscale aflate în România: Daisy, Tremol, Zit, Excel.

Acte obținute Online

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor si persoanelor fizice pentru diminuarea la maxim a birocrației, în anul 2018 am implementat proceduri pentru obținerea de:

în regim de urgență făra deplasări la ghișee.

Înființare Firme

In anul 2007 echipa Dianex devine mai performantă prin cooptarea unui avocat specializat în drept comercial. Alături de acesta am început activitatea de consultanță în domeniul afacerilor precum, înființare firme, înregistrarea de mențiuni la Registrul Comerțului, obținerea de autorizații de la diverse instituții D.S.V., I.T.M. , Primărie, D.S.P și I.S.U.

Avem personal autorizat ca formator cursuri Dezvoltare Compentențe Antreprenoriale și absolvent a workshop-ului de pregătire antreprenorială UNCTAD/EMPRETEC .

Protecția Muncii

Începând cu luna Septembrie 2011, firma Dianex Serv SRL obține certificatul de abilitare ca Serviciu Extern de prevenire si protecție și avizarea documentațiilor cu caracter tehnic de informare și instruire în domeniul Securității și Sănătății în Muncă (Protecția Muncii).

Am întocmit dosare SSM, evaluare de riscuri SSM, instruir introductiv generale si am participat la cercetarea accidentelor de munca apărute în cadrul firmelor.