Soluții pentru Arhivare și Protejare Documente

Vă rugăm ca TOATE documentele trimise sa fie arhivate cu parolă. Parola o comunicați doar prin SMS la numărul de telefon trimis de noi în urma comenzii. SMS-ul se va trimite de pe numărul dvs. de telefon trecut în comandă.

Pași de urmat: Scanați toate documentele în format pdf și le copiați într-un folderArhivați în format ”.zip”, cu parolă,  folderul cu documenteTrimiteți parola doar pe SMS!

Vă propunem ca soluții de arhivare și parolare 7-zip pentru Windows și Keka pentru Mac. Dacă aveți o altă soluție de arhivare și securizare, vă rugăm să folosiți soluția dvs.!

  • 7-Zip pentru Windows- descarcă aici – este gratuit și open source (adică codul sursă este verificat de sute de utilizatori și nu ascunde „capcane” ).
  • Keka pentru Mac – descarcă aici – este gratuit și open source (adică codul sursă este verificat de sute de utilizatori și nu ascunde „capcane” )

Scanarea și Comunicarea Documentelor

Serviciul ONLINE se bazează în principal pe transmiterea documentelor în format electronic. Formatul acceptat de Registrul Comerțului , Direcția Vămilor, Administrația Financiară pentru fisierele transmise electronic, este PDF. De accea vă rugăm ca documentele trasmise să fie cu extensia PDF și să fie scanate câte un document în fișier. (Exemplu: dacă copia contractului de proprietate are 4 pagini, aceste 4 pagini trebuie scanate într-un singur fișier)

Fisier Corect Scanat                         Fisier Incorect Fotografiat

Documentele trimise de dvs. pe email vor fi tipărite la imprimantă de funcționarii O.R.C., ANAF, VAMĂ, etc. (după caz) și aceștia nu vor accepta ca documentele arhivate de ei să conțină: colțuri de masă, degete, pixuri, margini colorate, etc.

Vă rog să faceți diferență între fotografiat cu telefonul și scanat cu telefonul. Nu fotografiați cu telefonul documentele transmise !!!!! Aparatul foto al telefonului nu încadrează documentul complet.

Transmiteți documentele doar scanate!!

Dacă nu dispuneți de un scaner desktop, va rugăm sa descărcați și să folosiți pentru scanarea cu telefonul mobil una dintre aplicațiile specializate.

Ai întrebări despre arhivarea, protejarea și transmiterea documentelor?
Sună! 0721 321 348
Luni – Vineri : 08.00-17.00