Ai întrebări despre scanare, protejare și transmitere documente?
Sună! 0721 321 348 – Luni   Vineri : 08.00-17.00

Protejarea Documentelor Trimise

Vă rugăm ca TOATE documentele trimise sa fie arhivate cu parolă. Parola o comunicați doar prin SMS la numărul de telefon trimis de noi în urma comenzii. SMS-ul se va trimite de pe numărul dvs. de telefon trecut în comandă.

Pași de urmat: Copiați toate documentele în format pdf, într-un folderArhivați cu parola folderul cu documenteTrimiteți parola pe SMS

Programul 7-Zip – descarcă aici – este gratuit și open source (adică codul sursă este verificat de sute de utilizatori și nu ascunde „capcane” )

Scanarea și Comunicarea Documentelor

Serviciul ONLINE se bazează în principal pe transmiterea documentelor în format electronic. Formatul acceptat de Registrul Comerțului , Direcția Vămilor, Administrația Financiară pentru fisierele transmise electronic, este PDF. Soluție de conversie JPEG/JPG/PNG în PDF. De accea vă rugăm ca documentele trasmise să fie cu extensia PDF și să fie scanate câte un document în fișier. (Exemplu: dacă copia contractului de proprietate are 4 pagini, aceste 4 pagini trebuie scanate într-un singur fișier)

Fisier Corect Scanat                         Fisier Incorect Fotografiat

Documentele trimise de dvs. pe email vor fi tipărite la imprimantă de funcționarii O.R.C., ANAF, VAMĂ, etc. (după caz) și aceștia nu vor accepta ca documentele arhivate de ei să conțină: colțuri de masă, degete, pixuri, margini colorate, etc.

Vă rog să faceți diferență între fotografiat cu telefonul și scanat cu telefonul. Nu fotografiați cu telefonul documentele transmise !!!!! Aparatul foto al telefonului nu încadrează documentul complet.

Transmiteți documentele doar scanate!!

Dacă nu dispuneți de un scaner desktop, va rugăm sa descărcați și să folosiți pentru scanarea cu telefonul mobil una dintre aplicațiile specializate.
Vă recomandăm:

  • Google Drive Scanner
  • Adobe Scan
  • TinyScanner
  • ‎Genius Scan
  • sau orice altă soluție

Aplicațiile le puteți descărca și instala folosind Google Play sau App Store.