Scanare Documente în format pdf cu Telefonul sau Scanerul

Scanare Documente în format pdf cu Telefonul sau Scanerul

Ai întrebări despre scanarea și transmiterea documentelor?
Sună! 0721 321 348
Luni – Vineri : 08.00-17.00

Document Corect Scanat                         Document Incorect Scanat

Util de știut.
Toate documentele trimise de dvs. vor fi tipărite de autorități în vederea înregistrării și arhivării. Nici un funcționar nu va accepta documente care nu sunt perfect lizibile sau care conțin diverse elemente (colțuri de masă, degete, margini negre etc.).

Serviciul ONLINE se bazează în principal pe transmiterea documentelor în format electronic. Formatul acceptat de Registrul Comerțului , Direcția Vămilor, Administrația Financiară pentru fisierele transmise electronic, este PDF. De accea vă rugăm ca documentele trasmise să fie cu extensia PDF și să fie scanate câte un document în fișier. (Exemplu: dacă copia contractului de proprietate are 4 pagini, aceste 4 pagini trebuie scanate într-un singur fișier)

Vă rugăm să faceți diferență între fotografiat cu telefonul și scanat cu telefonul. Nu fotografiați cu telefonul documentele transmise ! Aparatul foto al telefonului nu încadrează documentul complet.

Transmiteți documentele doar scanate!!

Dacă nu dispuneți de un scaner desktop, va rugăm sa descărcați și să folosiți pentru scanarea cu telefonul mobil una dintre aplicațiile specializate pentru scanare.

Documentele scanate se vor trimite doar arhivivate cu parola