Furnizare Informatii ONRC Online eliberate 24 ore / 7 zile

  • Foarte rapid! De regulă ONRC eliberează certificatul în 3-5 minute.
  • Notificări prin SMS și email pentru stadiul comenzii.
  • Plată cu Card sau O.P.

  • Suport telefonic – 0721 321 348
  • Certificat Original Eliberat de Registrul Comerțului 24 ore / 7 zile. Foarte rapid! De regulă ONRC eliberează certificatul în 3-5 minute.
  • Suport telefonic – 0721 321 348
  • Completează formularul, plătește cu cardul sau O.P. și vei primi certificatul pe email!

Peste 10.000 Certificate Obținute
16 ani furnizare informatii onrc Experiență

Peste 10.000 Certificate Obținute
16 ani certificat constatator clienti multumiti Experiență

Furnizare Informații

Lei4900

Certificat Constatator

Lei7790

Completează formularul, plătește cu cardul sau O.P. și vei primi certificatul pe email!

Validează CUI-ul

Doresc certificat pentru această firmă!
Introdu alt CUI
0.00 lei

Furnizare Informatii ONRC

Acest document este eliberat de Registrul Comertului pentru a prezenta datele societatii comerciale sau activitatilor independente (PFA, I.I. si I.F.) la zi.

La societatile comerciale sunt prezentate si activitatile secundare din actul constitutiv.

Asa cum este si numele documentului, Furnizarea de Informatii se foloseste strict pentru informarea persoanelor fizice si juridice fara sa fie luat în considerarea de institutii sau alte entitati (banci, notari, etc).

Pentru a prezenta datele la zi in fata institutiilor publice sau altor entitati (banci, notari, etc). se va comanda Certificate Constatatoare eliberate cu semnatura electronica

Furnizare Informatii ONRC

Informaţii punctuale din Registrul Comerțului pentru societati comerciale, activități comerciale, cooperative credit, societăși pe acțiuni

Prin documentul Furnizare Informatii veti oține informaţii despre o firmă cuprinzând următoarele date: număr de ordine în registrul comerţului, identificator unic la nivel european, denumire, formă juridică, cod unic de înregistrare, adresa completă sediu social, durată de funcţionare, stare firmă, activitate principală, capital social, administratori, asociaţi/acţionari, activitățile secundare, activităţi autorizate la sediu, ambulant sau eventuale puncte de lucru, directori/reprezentanţi pentru sucursale/ subunităţi/ sedii secundare, cenzori, informaţii (5 indicatori) din situaţiile financiare anuale disponibile, alte informaţii, după caz, date înregistrate în registrul comerțului că un anumit act sau fapt este ori nu este înregistrat.

Solicitant Furnizare Informatii de la registrul comerțului

Pe documentul Furnizare Informatii și Certificat Constatator va fi listat ca solicitant, numele unui reprezentant dianex.ro care obține la comanda dvs. în baza împuternicirii primite prin intermediul formularului de comandă.