Furnizare Informații în Original eliberat de Registrul Comerțului 24 ore / 7 zile

  • Foarte rapid! De regulă ONRC eliberează certificatul în 3-5 minute.
  • Completează formularul, plătește cu cardul sau O.P. și vei primi certificatul pe email!

  • Notificări SMS și email pentru comandă.
  • Suport online și telefonic – 0730 072 337
  • Plată cu Card sau O.P.

  • Furnizare de Informații Eliberate de Registrul Comerțului 24 ore / 7 zile. Foarte rapid! De regulă ONRC eliberează certificatul în 3-5 minute.
  • Suport telefonic – 0730 072 337
  • Completează formularul, plătește cu cardul sau O.P. și vei primi certificatul pe email!

Furnizare Informații

Lei4490

Certificat Constatator

Lei6990

Validați CUI !

44.90 lei

Am luat la cunoștință despre condițiile de încheiere a contractelor la distantă, Termeni și Condiții și modul de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform Politica de confidențialitate. Împuternicesc un reprezentant www.dianex.ro să figureze ca solicitant pe documentul obținut de la O.N.R.C.

Vă rugăm să validați CUI-ul înainte să trimiteți comanda.

Furnizare Informatii ONRC

Acest document este eliberat de Registrul Comertului pentru a prezenta datele societatii comerciale sau activitatilor independente (PFA, I.I. si I.F.) la zi.

La societatile comerciale sunt prezentate si activitatile secundare din actul constitutiv.

Asa cum este si numele documentului, Furnizarea de Informatii se foloseste strict pentru informarea persoanelor fizice si juridice fara sa fie luat în considerarea de institutii sau alte entitati (banci, notari, etc).

Pentru a prezenta datele la zi in fata institutiilor publice sau altor entitati (banci, notari, etc). se va comanda Certificate Constatatoare eliberate cu semnatura electronica

Frunizare informatii

Informaţii punctuale din Registrul Comerțului pentru societati comerciale, activități comerciale, cooperative credit, societăși pe acțiuni

Prin documentul Furnizare Informatii veti oține informaţii despre o firmă cuprinzând următoarele date: număr de ordine în registrul comerţului, identificator unic la nivel european, denumire, formă juridică, cod unic de înregistrare, adresa completă sediu social, durată de funcţionare, stare firmă, activitate principală, capital social, administratori, asociaţi/acţionari, activitățile secundare, activităţi autorizate la sediu, ambulant sau eventuale puncte de lucru, directori/reprezentanţi pentru sucursale/ subunităţi/ sedii secundare, cenzori, informaţii (5 indicatori) din situaţiile financiare anuale disponibile, alte informaţii, după caz, date înregistrate în registrul comerțului că un anumit act sau fapt este ori nu este înregistrat.

Solicitant Furnizare Informatii de la registrul comerțului

Pe documentul Furnizare Informatii și Certificat Constatator va fi listat ca solicitant, numele unui reprezentant dianex.ro care obține la comanda dvs. în baza împuternicirii primite prin intermediul formularului de comandă.