Certificat Constatator Online eliberat de Registrul Comerțului

Completează formularul, plătește cu cardul sau prin virament bancar  și vei primi certificatul pe email!

Asistență telefonică:
0721 321 348
Luni – Vineri : 08.00 – 18.00

Furnizare Informatii

Ron4490

Certificat Constatator

Ron6990

Validați CUI !
44.90 lei

Am luat la cunoștință despre modul de prelucrare a datelor cu caracter personal cuprinse în acest formular, conform Termeni și Condiții.Împuternicesc un reprezentant www.dianex.ro să figureze ca solicitant pe documentul obținut de la ONRC.

Vă rugăm să validați CUI-ul înainte să trimiteți comanda.

Furnizare Informatii ONRC

Acest document este eliberat de Registrul Comertului pentru a prezenta datele societatii comerciale sau activitatilor independente (PFA, I.I. si I.F.) la zi.

La societatile comerciale sunt prezentate si activitatile secundare din actul constitutiv.

Asa cum este si numele documentului, Furnizarea de Informatii se foloseste strict pentru informarea persoanelor fizice si juridice fara sa fie luat în considerarea de institutii sau alte entitati (banci, notari, etc).

Pentru a prezenta datele la zi in fata institutiilor publice sau altor entitati (banci, notari, etc). se va comanda Certificate Constatatoare eliberate cu semnatura electronica

Frunizare informatii

Informaţii punctuale din registrul comerțului pentru societati comerciale, activități comerciale, cooperative credit, societăși pe acțiuni

Prin documentul Furnizare Informatii veti oține informaţii despre o firmă cuprinzând următoarele date: număr de ordine în registrul comerţului, identificator unic la nivel european, denumire, formă juridică, cod unic de înregistrare, adresa completă sediu social, durată de funcţionare, stare firmă, activitate principală, capital social, administratori, asociaţi/acţionari, activitățile secundare, activităţi autorizate la sediu, ambulant sau eventuale puncte de lucru, directori/reprezentanţi pentru sucursale/ subunităţi/ sedii secundare, cenzori, informaţii (5 indicatori) din situaţiile financiare anuale disponibile, alte informaţii, după caz, date înregistrate în registrul comerțului că un anumit act sau fapt este ori nu este înregistrat.

Solicitant Furnizare Informatii de la registrul comerțului

Pe documentul Furnizare Informatii și Certificat Constatator va fi listat ca solicitant, numele unui reprezentant dianex.ro care obține la comanda dvs. în baza împuternicirii primite prin intermediul formularului de comandă.