Nexus ERP Retail este unul dintre cele mai fiabile si complete Soft Gestiune Magazin de pe piata. Aceasta ofera interfete de vanzare pentru supermarket, magazin, fast-food, restaurant, statii benzina, etc.

Aplicatia de Retail are o interfata rapida, usor de folosit, asigura flexibilitate in rezolvarea problemelor clientilor. Este construita pentru o comunicare optima cu serverul si celelalte dispozitive necesare in procesul de vanzare: case de marcat, imprimante fiscale, cantare, cititoare coduri de bare, etc.

Poate functiona in modul online, primind in timp real date de la server, sau in modul offline, in care datele sunt salvate in fisiere locale. Utilizatorii interfetei de vanzare se pot autentifica prin parola proprie sau prin scanarea cardului.

Ai întrebări despre Nexus Easy Retail
Soft Supermarket?
Sună! 0730 072 335 – Luni – Vineri : 08.00-17.00

Ești interesat de o prezentare Soft Gestiune Magazin?
Completează formularul!

Nexus Easy Retail Soft Supermarket

238Euro
  • TVA inclus
  • O licenta monopost pe viata
  • Implementare 4 ore
  • COSTURI SUPLIMENTARE
  • Nexus Retail Backoffice – de le 323 Euro (modulul de gestiune)

Nexus Retail functioneaza cu aproape toate driverele caselor de marcat de pe piata: Daisy, Tremol, Activa, Datecs, etc., si se conecteaza cu diferite modele de cantare: DIGI SM-100/SM-300, BIZERBA BS, DIBAL, EVL, Mettler-Toledo, DIGI SM-80, Partner BC400, cantare check-out (preluare cantitate direct de la cantar).

Functii Soft Gestiune Magazin Nexus Retail

Soft Gestiune Magazin

Cautarea produselor dupa cod de bare, denumire, cod extern

Nexus Retail permite gasirea unui produs foarte usor, folosind unul dintre criteriile de mai sus, in functie de cum a fost receptionat produsul respectiv in aplicatia back-office.

Soft Gestiune Magazin cu cautarea produselor dupa grupe, clase sau subclase

Nexus Retail permite clasificarea produselor dupa grupe, clase si subclase, si asocierea de imagini pentru o cautare mai usoara in interfata de vanzare.

soft gestiune

Inchiderea bonului cu diferite metode de plata

Bunul fiscal se poate inchide cu numerar, card, tichete de masa, tichete valorice, etc. De asemenea permite vizualizarea restului pe bon, acordarea de reduceri valorice si procentuale pe produs sau pe intregul bon.

Anularea unui produs sau a intregului bon

Nexus Retail permite anularea unui produs sau a intregului bon, daca este nevoie, intr-un mod simplu, direct din interfata de vanzare.

Introducerea datele clientului pe bonul fiscal

Nexus Retail permite introducerea clientului pe bonul fiscal, acesta putand fi cautat dupa denumire sau codul fiscal al firmei. Daca clientul este nou, informatiile despre acesta pot fi actualizate din aplicatie prin conectarea la baza de date a Ministerului de Finante, sau prin completarea manuala a acestora.

soft magazin

Comanda in asteptare

Aceasta functie este utila celor care au mai multe standuri de vanzare si o singura casierie in aceeasi locatie, astfel incasarea banilor se va face de catre o singura persoana, pentru toate vanzarile din acel magazin.

Crearea promotiilor

Pentru fidelizarea clientilor, se creaza promotii in aplicatia de backoffice, care se vor regasi in interfata de vanzare, pentru a face mai usor procesul de vanzare. Acestea se pot aplica la nivelul unui singur produs si/sau la nivelul intregului bon, in functie de criteriul ales (ex.:dupa cantitatea pe produs, cantitatea pe bon, valoarea pe produs, valoarea pe bon, etc.)

Preluarea cantitatii din cantar

Nexus Retail permite preluarea automata a greutatii cantarite in interfata de vanzare, accelerand procesul de vanzare.

Remedierea eventualelor erori la casa de marcat

Nexus Retail permite retiparirea unui anumit bon, daca acesta nu a fost emis pe casa de marcat din diferite motive, precum si validarea acestuia si transmiterea in aplicatia backoffice.

Consultare detalii produs

Nexus Retail permite vizualizarea detaliilor unui produs, precum: denumire, clasa, unitate de masura, gestiune, cota TVA, etc.

Deschiderea sertarului la inchiderea bonului

Nexus Retail permite deschiderea automata a sertarului la inchiderea bonului fiscal, in cazul in care utilizatorul doreste acest lucru.

Rapoarte Nexus Retail

Listare raport X, listare raport Z.

Nexus Retail permite emiterea de rapoarte X si a raportului Z de inchidere fiscala. De asemenea, notifica utizatorul sa realizeze inchiderea fiscala atat in interfata de vanzare, cat si la casa de marcat, in cazul in care a fost depasita perioada maxima de inchidere fiscala de la data ultimului raport Z.

Rapoarte pentru evidenta stocurilor.

Nexus Retail permite vizualizarea stocurilor, fiselor de magazie, operatiilor cu numerar, lista produselor vandute, etc.

Rapoarte pentru fiecare operator

Nexus Retail permite emiterea de rapoarte pentru fiecare operator in parte, asigurandu-se astfel un control ridicat al vanzarilor.

Avantaje Nexus–Retail

Utilizarea Nexus Retail asigura un control ridicat al tuturor aspectelor financiar-contabile  ale afacerii Dvs.

Utilizarea Nexus Retail are ca rezultat simplificarea, accelerarea si cresterea numarului vanzarilor unei firme.

Nexus Retail este creata sa functioneze cu monitoare touchscreen, accelerand astfel procesul de vanzare.

Vizualizarea in orice moment a stadiului unui bon: produsele de pe bon, suma totala, suma pentru fiecare produs, suma primita de la client, restul care trebuie inapoiat, etc.

Actualizarea in timp real a stocurilor, de la server, pe baza facturilor de la furnizori si a notelor de intrare receptie operate in backoffice.

Personalizarea interfetei de vanzare in functie de tipul activitatii utilizatorului

inchidere fiscala

Case de marcat compatibile cu aplicatia Nexus Retail

. Este o casa de marcat fiabila, compacta, stationara, destinata pentru utilizare medie si intensiva, complet integrata in aplicatia Nexus Retail. Avand un timp de raspuns foarte mic, este potrivita pentru orice tip de activitate (exceptie, comertul ambulant), fiind regasita cu precadere in unitatile farmaceutice. Nu necesita niciun driver suplimentar pentru conectarea la Nexus Retail.

Conectarea la serverele ANAF se realizeaza prin modulul LAN si Wi-fi sau modulul GPRS, in functie de optiunea utilizatorului. Mecanismul de schimbare al rolei este simplu, facilitand munca operatorului si accelerand procesul de vanzare. I se pot atasa diferite dispozitive periferice, precum: sertar de bani, cantar electronic, cititor coduri de bare. Firma Dianex Serv SRL va pune la dispozitie aceasta casa de marcat, ocupandu-se de toate actele necesare fiscalizarii acesteia.

Case de marcat din gama DAISY: eXpert SX, Compact M, Compact S, Perfect M.

Casele de marcat din gama Daisy sunt fiabile, compacte, putand fi utilizate atat in regim stationar, cat si in regim ambulant, fiind dotate cu acumulator. Comunicarea cu aplicatia Nexus Retail se realizeaza prin intermediul unui driver oferit gratuit de firma Dianex Serv SRL.

In cazul in care aplicatia Nexus Retail este instalata pe laptop, acumulatorul casei de marcat permite un proces continuu de vanzare, chiar si in cazul unei caderi de tensiune. Casele de marcat din gama Daisy sunt case complete, echipate cu module Wi-fi si GPRS, fiind pregatite pentru conectarea cu serverele ANAF. Firma Dianex Serv SRL va pune la dispozitie aceste case de marcat, ocupandu-se de toate actele necesare fiscalizarii acestora.

Case de marcat TREMOL M20 vers. EXCEL MASTER si TREMOL S EXCEL SMART

Casa de marcat TREMOL M20 vers. EXCEL MASTER este o casa de marcat fiabila, stationara, comunicatia cu aplicatia Nexus Retail realizandu-se prin intermediul unui driver. Conectarea la serverele ANAF se realizeaza prin modulul LAN si Wi-fi sau GPRS.

I se pot atasa diferite dispozitive periferice, precum: sertar de bani, cantar electronic, cititor coduri de bare. Casa de marcat TREMOL S EXCEL SMART este dotata cu acumulator, are dimensiuni reduse, comunicatia cu aplicatia Nexus Retail realizandu-se prin intermediul unui driver. Conectarea cu serverele ANAF se face prin modulul Wi-fi sau GPRS. Firma Dianex Serv SRL va pune la dispozitie aceste case de marcat, ocupandu-se de toate actele necesare fiscalizarii acestora.