Reluare Activitate Firmă SRL

Reluare Activitate
Firmă SRL

100% Online în toate județele

100% Online în toate județele

Fără Notar și Deplasări
Noi Completăm Toate Documentele

Fără Notar și Deplasări
Noi Completăm Toate Documentele

  • Completezi formularul de comandă cu datele de contact și furnizezi câteva informații.

  • Completăm toate documentele și le trimitem online.

  • Semnezi documentele direct în platforma dianex.ro (nu ai nevoie de semnătură electronică)

  • Depunem dosarul online la Registrul Comerțului din toate județele.

  • În 2 – 3 zile lucrătoare mențiunea este înregistrată. Vei primi rezoluția pentru modificare împreună cu actele mențiunii prin email, semnate electronic de funcționarii de la Registrul Comerțului conform legii 265/2022.

reluare activitate firma

Suplimentar – 150 lei, daca activitățile autorizate nu sunt în actul constitutiv

Documente necesare: Copie C.I. administrator si C.I. asociatii

Obligații ulterioare reluare activitate firma

In cazul in care, in perioada de suspendare a firmei, entitatea a beneficiat de regimul de declarare derogatoriu, dupa finalizarea procedurilor la O.R.C., trebuie depusa la Administratia Financiara o declaratie privind reluarea activitatii, însoțită de încheierea judecatorului delegat (a directorului O.R.C. prin care s-a admis reluarea activității.

Din punct de vedere al codului TVA – se va depune o nouă cerere pentru obținerea codului de TVA

Servicii reluare activitate firmă online în toate județele țării. Completează formularul, atașează documentele necesare și noi vom întocmi și depune dosarul la Registrul Comerțului.

Vom asigura consultanța în perioada preliminară, dar și după reactivarea la Registrul Comerțului.

După reluarea activității, se poate opta pentru suspendarea activității firmei sau se poate prelungi suspendarea activității pentru încă o perioadă de 3 ani.

Ești interesat de Reluare Activitate PFA sau I.I? Comandă aici

Ai întrebări despre actele necesare și pași de urmat?
Sună! 0721 321 348
Luni   Vineri : 08.00-17.00

Ai întrebări despre actele necesare și pași de urmat?
Sună! 0721 321 348
Luni-Vineri : 08.00-17.00

Detalii reluare activitate firma

In situatia in care firma a suspendat activitatea pentru o perioada limitata de timp, va trebui ca la expirarea termenului declarat de inactivitate temporara sa reia activitatea prin inscrierea unei mentiuni la Registrul Comertului.

Conform legii, perioada maxima de suspendare este de trei ani, iar dupa acest termen firma trebuie sa reia activitatea sau aceasta urmeaza a fi radiata din Registrul Comertului.

Reluarea activitatii dupa suspendare poate fi facuta oricand pana la termenul care a fost declarat la momentul cand s-a intrat in inactivitate temporara. Astfel, cu toate ca legea nu prevede expres, in practica s-a stabilit ca perioada minima pentru mentinerea starii de intrerupere temporara a activitatii este cuprinsa intre o luna si trei luni.

In ceea ce priveste procedura de reluare a activitatii, reprezentantii societatii aflate in inactivitate temporara se vor adresa Oficiului Registrului Comertului in raza caruia firma isi aceasta are sediul, pentru inregistrarea hotararii sau deciziei de reluare a activitatii si ulterior Administratiei Financiare competente, din raza teritoriala unde isi desfasoara activitatea.