Prelungire Mandat Administrator

Prelungire Mandat Administrator

100% Online în toate județele

100% Online în toate județele

Fără Notar și Deplasări
Noi Completăm Toate Documentele

Fără Notar și Deplasări
Noi Completăm Toate Documentele

  • Completezi formularul de comandă cu datele de contact și ne comunici câteva informații.

  • Completăm toate documentele și le trimitem online.

  • Semnezi documentele direct în platforma dianex.ro (nu ai nevoie de semnătură electronică). Depunem dosarul online la Registrul Comerțului din toate județele.

  • În 2-3 zile lucrătoare, prelungirea este înregistrată. Vei primi actele mențiunii prin email, semnate electronic de funcționarii ONRC.

  • Garantat banii înapoi dacă nu ești mulțumit de colaborarea cu noi. Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu firma noastră, vom returna integral suma încasată, fără nici o consecință.

Documente necesare:
C.I. administrator + C.I. asociat/i

Prelungire mandat administrator fara birocratie, fara cozi, fara drumuri la ONRC si ANAF.

Dacă în 30 de zile de la expirarea mandatului administratorului unui SRL, nu este prelungită, ANAF poate declara firma inactivă fiscal, blocând astfel activitatea acesteia.

Ai întrebări despre actele necesare și pași de urmat?
Sună! 0721 321 348
Luni   Vineri : 08.00-17.00

Ai întrebări despre actele necesare și pași de urmat?
Sună! 0721 321 348
Luni-Vineri : 08.00-17.00

Detalii prelungire mandat administrator

Administratorul societății cu raspundere limitata (SRL) este persoana fizică sau juridică, asociat sau neasociat, careîn baza mandatului încredintat aduce la indeplinire obiectul de activitate pentru care a fost constituita societatea, in limitele prevazute de lege sau de actul constitutiv.
Administratorul poate fi numit in functie pe o anumita perioada de timp sau i se poate conferi un mandat pe perioada nelimitata.
În situatia în care mandatul administratorului a expirat asociatul/îi este/sunt obligat/i fie să prelungească mandatul administratorului fie să numească un nou administrator.
Atunci când această obligație nu este îndeplinită, ANAF va trimite o notificare la sediul societății prin care persoanei juridice îi este adusă la cunostință aceasta neregulă și necesitatea remedierii ei în termen de 30 de zile.
Neîndeplinirea acestei obligații atrage o serie de repercusiuni, printre care:

  • Societatea fi declarată inactivă de către ANAF
  • Fapta va fi înscrisî în cazierul fiscal al asociatului/ilor si administratorului/ilor
  • Daca societatea este platitoare de TVA, codul de TVA va fi anulat
  • Fapta inscrisa in cazierul asociatului/ilor si administratorului/ilor nu mai permite acestora, sa detina calitatea de asociat si/sau administrator pe nicio alta societate infiintata ulterior, pana dupa momentul in care se rezolva situatia de inactivitate.