Intermediere obtinere Certificate Constatatoare

Intermediere obtinere Certificate Constatatoare

Intermedierea eliberarii Certificatelor Constatatoare si Furnizarea de Informatii de catre Registrul Comertului

Client = orice persoana fizica, sau juridica care comanda online servicul de completare documente pentru inregistrarea de firme (PFA, I.I., I.F. SRL, SNC) la Registrul Comertului si dupa caz, depunerea acestora la Registrul Comertului

Comerciant – Dianex

Identitatea comerciantului

Dianex , Sediul Social : Ploiesti, str. Timis nr.1, Prahova, adresa email contact@dianex.ro, numar telefon 0721 321 348

Caracteristicile esenţiale ale serviciului

Comisionul de intermediere perceput de catre Dianex este de 24,90 lei.

In vederea eliberarii Certificatului Constatator / Furnizare de Informatii de catre ONRC, Dianex va plati in numele solicitantului taxa de eliberare in valoare de 45 lei / certificat constatator sau 20 lei / furnizare informatii. Aceste sume se vor factura solicitantului in vederea recuperarii acestora.

Comenzile clientilor vor intra in lucru dupa confirmarea platii de catre cumparator (in cazul platilor prin VIRAMENT) sau de catre procesatorul de plati Mobilpay (in cazul platilor cu CARDUL). Certificatul Constatator / Furnizarea de Informatii va fi transmis clientului pe emailul inscris in formularul de comanda.

Dianexaccounting SRL va emite factura pe numele entitatii pentru care se solicita Certificatul Constatator / Furnizarea de Informatii, pentru comisionul de intermediere, dar si pentru taxa ONRC platita in numele clientului la Registrul Comertului.

Prin transmiterea comenzii, clientul imputerniceste Dianex sa solicite la Registrul Comertului Certificat Constatator / Furnizare Informatii,  este de acord ca un reprezentant Dianex sa figureze ca solicitant pe Certificatul Constatator / Furnizare Informatii solicitant si imputerniceste in mod expres pe Dianex sa plateasca in numele sau taxa de la Registrul Comertului

Avand in vedere ca obtinerea Certificatului Constatator se face electronic pe serverul Registrului Comertului, Dianexaccounting SRL nu poate garanta un timp maxim pana la obtinerea certificatului constatator.

Certificatul Constatator este eliberat cu semnatura electronica de Oficiul National al Registrului Comertului, Dianexaccountig SRL nefiind in nici un fel responsabil pentru continutul certificatului eliberat.

Condiţiile şi modalităţile de exercitare a dreptului de denunţare unilaterală a persoanelor fizice (consumator)

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului

Data incheieri contractului este data la care clientul transmite comerciantului comanda pentru intermedierea obtinerii certificatului.

Pentru contractele de furnizare de servicii a căror execuţie a început, nu se pot denunta unilateral de client. Executia contractelor incepe in momentul in care Dianexaccounting SRL face plata taxei pentru obtinerea documentului solicitat de client, la Registrul Comertului

In cazurile in care cererile de eliberare certificate constatatoare nu pot fi onorate (in principal entitatilor care nu sunt inregistrate la ONRC, ca C.M.I.-urile, Fundatiile, etc) Dianexaccounting SRL va returna clientului taxa ONRC incasata de la acesta. Comisionul de intermediere  nu se va returna, acesta fiind utilizat pentru acoperirea cheltuielilor bancare pentru inregistrarea cererii de certificat.

In cazurile solicitarilor din partea clientilor pentru renuntarea la cererile transmise si platite si la restituirea sumelor achitate, Dianexaccounting SRL va proceda:

  1. daca Certificatul Constatator / Furnizare Informatii solicitat de client a fost deja obtinut, sumele incasate nu se vor restitui;
  2. daca Certificatul Constatator / Furnizare Informatii solicitat de client nu a fost platit de vanzator la ONRC, se va restituii taxa ONRC din factura, comisionul de intermediere fiind retinut pentru acoperirea cheltuielilor bancare.