Infiintare firma in 3 zile!

  • Te-ai hotarat sa-ti schimbi viata si sa renunti la statutul de salariat ?
  • Crezi ca poti castiga mai mult prin propriile forte si sa ai mai mult timp pentru tine?
  • Crezi ca ceea ce oferi sau ceea ce stii o sa atraga multi clientii ?

De multe ori, din dorinta de a economisi, foarte multi dintre noi considera ca o simpla informare pe internet este suficienta pentru infiintare firma. Acesta este motivul pentru care foarte multi „O DAU IN BARA”. Dovada este si numarul foarte mare de firme inchise in ultimiii ani.

Noi iti vom oferi o consultanta initiala, in asa fel incat sa alegi cea mai buna varianta de firma pentru afacerea Ta, dar si sa pleci la drum cu un bagaj minim de cunostinte, vitale pentru afacerea ta. Experienta de peste 18 ani ne califica pentru acest lucru!

Noi iti intocmim si depunem documentatia necesara pentru infiintare firma sau pentru obtinerea autorizatiile de la: Primarie, Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica, Pompieri, Agentia de Mediu.

infiintare firma

Noi ne stabilim serviciile in functie de nevoile dvs.!

Daca nu aveti timp si /sau cunostinte in domeniu, noi va oferim consultanta initiala, intocmim dosarul si il depunem la ONRC.

Servicii asigurate ONLINE sau la sediul nostru!

Daca cozile de la ONRC nu va sperie, noi va oferim consultanta initiala, intocmim dosarul urmand ca dvs. sa-l depuneti la ONRC.

“Personal dinamic, rapid si dornic de rezolvare intr-un mod cat mai profesionist a situatiilor sau problemelor aparute. Recomand cu drag Dianex oricui are nevoie de servicii profesionale de contabilitate, protectia muncii, infiintare unei firme sau tot ce tine de aceste activitati.”

Cristian Damian
SAMOBI SERV SRL

“Dianex este o firma cu care colaborez de peste 5 ani, perioada in care am beneficiat de servicii pe care le pot caracteriza ca fiind orientate catre client. Am beneficiat de consultanta si suport atit in activitatea de zi cu zi, dar si in spete noi ca urmare a modificarilor legislative.”

Marius Zahiu
ZAHIU INVESTMENT CONSULTING SRL

“Am ales colaborarea cu compania DIANEX, furnizor de servicii software, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței și profesionalismului membrilor echipei. Recomandăm compania DIANEX ca fiind un colaborator profesionist si de încredere!”

Zhao Yue Yue
WALLS DESIGN SRL

“Pot sa declar cu toata deschiderea ca mie, ca si antreprenor, echipa DIANEX mi-a generat si imi genereaza constant, un plus de valoare in businesul meu si mi-au demonstrat fara echivoc ca o relatie comerciala se bazeaza in primul si in primul rand pe o relatia umana frumoasa.”

Lacatusu Catalin
THE CMPNY SRL