Ai o intrebare? Suna!

0721 321 348

Ploiesti
Str. Plugarilor nr.2-4
Tel / Fax : 0344 807 370
Valenii de Munte
Bld. Nicolae Iorga nr.57
Tel / Fax : 0244 704 265

Ai o problema cu intocmirea documentelor SSM?
Vrei sa te consulti cu un specialist SSM?
Vrei sa adresezi o intrebare?
Nu are cine sa te ajute?

Adreseaza intrebarea sub forma de comentariu. Este recomandat sa citesti comentariile anterioare, poate iti gasesti solutia in raspunsurile date la ceilalti utilizatori.

Magda
Azi am avut in firma un accident de muna. Accidentatul a fost luat de salvare. Nu stiu cum sa procedez avand in vedere ca e duminica si este inchis peste tot.
Dianex
In primul rand trebuie sa trimiteti o notificare la ITM din judetul dvs. Sigur pe site lor veti gasi o adresa de email. Dupa notificare trebuie facuta cercetarea accidentului. Mai multe detalii veti gasii pe : https://www.dianex.ro/cercetare-accidente-munca#termene-importante-in-cercetarea-accidentelor-de-munca
Zombita
la firma unde lucrez s-a lacuit parchetul cu palux intr-un birou alaturat. Am sesizat sefului direct ca am astm bronsic alergic si ca ma sufoc din cauza mirosului. Am cerut sa ma lase sa plec ca nu mai puteam sa raman. Am deschis toate geamurile pe coridorul din fata biroului meu, dar mirosul a persistat. Doresc sa intreb daca cei care au realizat aceasta lucrare nu trebuiau sa anunte persoanele din jur? Si daca da ce norme de protectia muncii au incalcat. Mentionez ca nu a fost anuntati pe nici o cale ca se vor face aceste lucrari. Nu am vrut sa fac rau nimanui doar sa aduc la cunostinta superiorilor ca sa stie pe viitor cand vor mai face asemenea lucrari sa anunte. Mentionez ca am primit concediu medical din cauza crizelor de astm survenite acestui fapt. Din cauza acestei intoxicatii am avut arsuri dureroase bucale si gastrice, tuse si sufocare.
Nela Ioan
Strict la ce ati relatat dvs. firma care a realizat lacuirea parchetului nu a incalcat nici o norma SSM.
La o astfel de lucrare, conducatorul locului de munca era cel care trebuia sa organizeze activitatile privind informarea, semnalizarea, instruirea, etc