Gazduire Sediu Social în Ploiești la Cabinet de Avocat

Gazduire Sediu Social în Ploiești la Cabinet de Avocat

Ești interesat de Gazduire Sediu Social SRL?
Completează formularul!

  • 1.200 lei / an. Tariful nu conține costurile: pentru taxele ONRC și comisionul de întocmirea + depunerea documentelor la ONRC.
  • 1.800 lei / an (societati cu asociat strain). Tariful nu conține costurile: pentru taxele ONRC și comisionul de întocmirea + depunerea documentelor la ONRC.

Servicul de găzduire sediu social se livreaz[ doar împreuna cu serviciile de înființare SRL sau schimbare sediu social SRL

Gazduirea sediului social se asigura in baza unui contract de prestari servicii juridice cu cabinetul de avocatura si se adreseaza in exclusivitate Societatilor cu Raspundere Limitata (SRL).
Nu se asigura sediu pentru PFA, I.I., I.F. sau profesii liberale.

Adresa sediului va fi in Ploiesti Jud. Prahova

V-ati decis sa infiintati o firma sau doriti sa va mutati sediul social si nu dispuneti de un sediu social, sau costurile cu acesta sunt prea mari. Noi avem solutia! Gazduire sediu social asigurat prin Cabinet de Avocatura. Serviciul asigurat doar pentru firmele cu asociati români care doresc sediul social in Ploiesti.

Avantaje

  • Costuri foarte mici: pretul platit pentru gazduirea sediului social sunt aproape neglijabile in comparatie cu chiria platita pentru un sediu social;

  • Nu este necesar Acceptul Asociatiei de Proprietari:  pentru sediile sociale stabilite in apartamente, este necesar un aviz, intitulat Acceptul Asociatiei de Proprietari/Locatari, in care trebuie sa obtineti semnatura Presedintelui asociatiei, dar si a vecinilor de apartament.

  • Rapiditate in intocmirea actelor: se elimina astfel toate celelalte formalitati privind incheierea unui contract de folosinta, eventual inregistrarea acestuia la ANAF.

  • Gazduire nelimitata de sedii sociale: potrivit Legii 31/1990 la o adresa pot functiona mai multe firme doar in anumite conditii limitative.

  • Impozit mai mic – incepand cu 2016 locuintele care gazduiesc un sediu social vor platii impozite marite de peste 10 ori

Dezavantaje

  • Nu se pot desfasura activitati economice sau de orice alt fel. Firmele infiintate cu sediul social la un cabinet de avocatura, nu pot desfasura nici o activitate la acel sediu si nici nu pot avea acces fizic la acel sediu. Pot fi desfasurate activitati economice la un punct de lucru, sau/si in afara sediilor sociale si punctelor de lucru.

  • Perioada limitata: gazduirea sediului social se realizeaza pe o perioada de maxim 1 an.