V-ati decis sa infiintati o firma si nu dispuneti de un sediu social, sau costurile cu acesta sunt prea mari. Noi avem solutia! Gazduire sediu social asigurat de un cabinet de avocatura.

Tarif - 1.000 lei / an.

AVANTAJE:

  1. Costuri foarte mici: pretul platit pentru gazduirea sediului social sunt aproape neglijabile in comparatie cu chiria platita pentru un sediu social;
  2. Nu este necesar Acceptul Asociatiei de Proprietari:  pentru sediile sociale stabilite in apartamente, este necesar un aviz, intitulat Acceptul Asociatiei de Proprietari/Locatari, in care trebuie sa obtineti semnatura Presedintelui asociatiei, dar si a vecinilor de apartament.
  3. Rapiditate in intocmirea actelor: se elimina astfel toate celelalte formalitati privind incheierea unui contract de folosinta, eventual inregistrarea acestuia la ANAF.
  4. Gazduire nelimitata de sedii sociale: potrivit L 31/1990 la o adresa pot functiona mai multe firme doar in anumite conditii limitative.
  5. Impozit mai mic - incepand cu 2016 locuintele care gazduiesc un sediu social vor platii impozite marite de peste 10 ori

DEZAVANTAJE:

  1. Nu se pot desfasura activitati economice: Firmele infiintate cu sediul social la un cabinet de avocatura, nu pot desfasura nici o activitate la acel sediu. Pot fi desfasurate activitati economice la un punct de lucru, sau/si in afara sediilor sociale si punctelor de lucru.
  2. Perioada limitata: gazduirea sediului social se realizeaza pe o perioada de maxim 1 an, cu posibilitatea de prelungire.
Dumitrache Monica
Sediu sociAl pentru o firma din Bucuresti, Tamesis Proeict SRL, care isi va schimba sediul in Ploiesti
Dianex
Costul este de 1000 lei pentru un an.
Alexandra
Buna ziua! Suntem companie cu sediul social in orașul Vaslui. Dar avem nevoie de un nou sediu social, la fel in orașul Vaslui. Oferiți serviciu de găzduire a sediului social? Care este prețul? Mulțumesc
Dianex
Buna ziua!
Asiguram sediu social doar in Ploiesti