Servicii contabilitate pentru toate județele

Specializați si echipați pentru servicii 100% ONLINE.

servicii contabilitate

Firmă Expertiză Contabilă autorizată C.E.C.C.A.R.

16 ani experiență în folosul dumneavoastră!

ceccar

Alătură-te celor 10,000+ Clienți Multumiți! – Vezi Feedback Clienți

Avantaje Dianex pentru servicii contabilitate

  • Prestăm servicii contabile pentru toate județele! Documentele întocmite de firma noastră vor fi semnate electronic și trimise prin email. Conform Ordin 2634/2015. Clientul poate să-și arhiveze întreaga evidența contabilă în format ELECTRONIC, listând la cererea organului de control, documentele solicitate. Declarațiile vor fi depuse ONLINE însoțite de semnătura electronică calificată deținătă de experții contabil Dianex.
  • Echipa noastră este formată din 2 experți contabili, un specialist resurse umane și 2 economiști cu experiență.
  • Firmele din grupul Dianex sunt specializate, autorizate și au experiență pentru pachetul complet de servicii necesare firmelor : Servicii Contabilitate , Resurse UmaneProtecția MunciiSituații de UrgențăVânzare și Service Case de MarcatImplementare Software de Gestiune și RetailÎnființări Firme și Mențiuni Registrul Comerțului.
  • Utilzăm în activitatea noastră unul dintre cele mai performante si complete soluții software Nexus ERP.
  • Locul 4 în topul CECCAR Prahova în anul 2017 dintre cei aproximativ 1000 de Experti Contabili activi în judetul Prahova;
  • Numarul mare de Activitati Independente (PFA, I.I., I.F.) și societăți comerciale înființate, pentru care prestăm servicii de contabilitate, ne conferă certitudinea că nu mai pot aparea multe “surprize” pentru noi.
  • Experiența în relatiile cu organismele de control (ITM, AJOFM, ANAF, etc).
  • Calitatea de membru CECCAR asigura o pregatire continuă și certifică calitatea lucrărilor executate.

Articole utile pentru Servicii Contabilitate

Am Nevoie de Contabil pentru PFA ?

Ai deschis o afacere mică și nu știi dacă ai nevoie de un contabil pentru PFA? Citește acest articol și vei găsi răspunsul.

Conditii pentru scutirea de impozit pe venit pentru programatori

Angajații care își desfășoară activitatea pe teritoriul României pot beneficia de scutirea de impozit pe veniturile din salarii și asimilate salariilor, prevăzută la art. 60 pct. 2 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

Impozit Sediu Social sau Profesional stabilit la Domiciliu

Daca la sediul firmei sau a unui PFA, stabilit intr-un imobil cu destinatie de locuinta, NU se desfasoara activitate economica, iar prin contractul de folosinta (comodat sau inchiriere) NU se stabileste o suprafata pentru sediul firmei si utilitatile imobilului NU sunt suportate de firma impozitul pe imobil...

Coasigurat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Un salariat care vrea sa inscrie coasigurat unul din membrii familiei (respectiv sotul, sotia si parintii fara venituri proprii, aflate in intretinere) trebuie sa prezinte la angajator urmatoarele documente: