Ploiesti, str. Plugarilor 2-4 (langa spital Mediurg)

0721 321 348

Ploiesti
Str. Plugarilor nr.2-4
Mobil: 0721 321 348
despre dianex

Inca de la inceputul activitatii noastre am dorit sa punem pe primul loc CALITATEA pentru serviciile si produsele vandute. Nu am avut intotdeauna cele mai mici preturi, insa am vrut ca produsele si serviciile oferite sa fie la cele mai inalte standarde.

Totul a inceput in anul 1996 cand din pasiune am debutat in activitatea financiar-contabila, reusind intr-un timp relativ scurt sa avem un portofoliu important de firme pentru evidenta financiar contabila. Odata cu cresterea activitatii, am vrut si am reusit sa ne dezvoltam aria de competente si cunostiinte, cautand sa centralizam intr-un singur loc intreaga paleta de servicii necesare oricarei afaceri.

In anul 2005, am obtinut autorizatia pentru vanzare si service case de marcat, reusind intr-un timp relativ scurt sa ne plasam printre firmele importante din Prahova in domeniul vanzari de echipamente fiscale, avand peste 4000 case de marcat vandute. Din dorinta de a pune la dispozitia clientilor un sistem integrat fiscal, in anul 2006 am inceput implementarile de software de Contabilitate, Retail, Horeca, reusind astfel sa optimizam activitatile comerciale si contabile pentru orice tip de firma, indiferent de marimea acesteia.

Odata cu cresterea cerintelor din partea clientilor din anul 2006, am inceput sa oferim servicii ONRC: infiintare srl, infiintare pfa, mentiuni ONRC puncte de lucru, radieri si suspendari de activitate, precum si alte tipuri de mentiuni la Registrul Comertului. Asiguram consultanta necesara pentru a lua cea mai buna decizie inaintea de a infiinta o societate comerciala, precum si consultanta necesara obtinerii de autorizatii speciale de la ITM, DVS, DSP, Mediu, etc.

In anul 2011 am obtinut autorizatia de Serviciu Extern Abilitat in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca ( protectia muncii ), oferind servicii complete de SSM: Evaluare Riscuri, Dosar SSM, Cercetare Accidente Munca, etc. si Situatii de Urgenta.

Contact Dianex

Ploiesti:

Telefon/Fax: 0344 807 370

Mobile:

0721 321-348
0730 072-336

Email: contact@dianex.ro

Misiunea Dianex

image
 • sa punem calitatea chiar si inaintea pretului;
 • se fim alaturi de antreprenori si sa sprijinim dezvoltarea de afaceri, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim;
 • zero evenimente pentru clientii nostri in domeniul sanatate si securitate in munca;
 • sa convingem clientii despre utilitatea si importanta serviciilor de contabilitate dintr-o companie.

Viziunea Dianex

image
 • Vrem ca serviciile noastre sa ne reprezinte!
 • Dorim sa devenim parteneri pe termen lung pentru clientii nostri!
 • Vrem să fim punctul de referinţă în consultanţa pentru toate companiile româneşti care caută cea mai potrivită direcţie de acţiune, organizare şi dezvoltare de succes în afacerea lor.

Autorizatii Dianex

image
 • autorizatie C.E.C.C.A.R. pentru servicii contabile, lucrari fiscale si expertize contabile;
 • autorizatie I.T.M. ca Serviciu Extern de Prevenire si Protectie in domeiul sanatatii si securitati in munca;
 • autorizatie pentru desfasurarea activitatilor de Situatii de Urgenta si P.S.I.;
 • autorizatie ANAF pentru service si vanzare case de marcat si echipamente fiscale.

Opinii clienti Dianex

 • Am dorii sa va oferim un feedback in legatura cu colaborarea dintre compania noastra si societatea Dvs.De-alungul acestei perioade de colaborare am beneficiat de o comunicare foarte buna, promptitudine in solutionare problemelor intampinate in activitatea desfasurata, asistenta si suport in timp real pentru echipamentele utilizate (respectiv casa de marcat).Totodata am dori sa punctam profesionalismul si Read More
  Marcu Alin Stefan PREMIUM HOME SISTEM SRL
 • Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea noastră cu compania DIANEX. Am ales colaborarea cu compania DIANEX, furnizor de servicii software, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței și profesionalismului membrilor echipei. Recomandăm compania DIANEX ca fiind un colaborator profesionist si de încredere! Read More
  Eugen Popa Gupo Trading Impex SRL
 • 1
 • 2