Ploiesti, str. Plugarilor 2-4 (langa spital Mediurg)

0721 321 348

Ploiesti
Str. Plugarilor nr.2-4
Mobil: 0721 321 348

Acord de licenta

Nu instalati si nu folositi acest program pentru calculator daca nu sunteti de acord cu urmatorii termeni: Descarca Wmicro5
 1. Programul Wmicro5 este distribuit gratuit prin descarcare de pe site-ul producatorului sau distribuitorilor.
 2. Pachetul include programul informatic propriu-zis , bazele de date de referinta , alte module necesare functionarii si fisierelece compun manual de utilizare.
 3. Utilizatorul are dreptul sa instaleze o singura data programul Wmicro5 pe un server , sa-l utilizeze de pe oricate statii conectate la server in retea locala sau prin internet si sa-l utilizeze o perioada nelimitata de timp.
 4. Utilizatorul are dreptul sa faca o singura copie nefunctionala a programului si oricate copii de siguranta pentru bazele de date, si fisierele tip manual. Prin copie nefunctionala se intelege un set de fisiere ale programului care nu permite manipularea sau vizualizarea datelor.
 5. Nu fac obiectul acestei licente: actualizarea programului Wmicro5 la o versiune superioara celei instalate si serviciile de intretinere (instalare, depanare, consultanta, modificari la cerere).
 6. Nu este permisa (re)vanzarea, inchirierea sau orice alte forme de comercializare decat in urma incheierii unui contract cu producatorul.
 7. Utilizatorul nu are dreptul sa decompileze sau modifice programul Wmicro5 si modulele insotitoare sau sa foloseasca componentele sale in afara scopului functionarii acestui program.
 8. Acest program de contabilitate gratuit nu beneficiaza de garantie. Producatorul sau distribuitorii nu pot fi trasi la raspundere pentru pierderi de date, pierderi financiare sau pentru orice alt tip de pierderi rezultate in urma functionarii, nefunctionarii programului sau aplicarii indicatiilor din manualul de utilizare.

 Asistenta si actualizarile se acorda in baza unui contract si nu sunt gratuite!

Comanda abonament Wmicro5

 1. mobil: 0722 713 274

  Luni - Vineri: 08.00-17.00
 2. _____________________________
 3. Nume Reprezentant firma(*)
  Completati numele Reprezentantului!
 4. Nume Firma(*)
  Completati numele firmei!
 5. CUI Firma(*)
  Completati Codul Unic de Inregistrare!
 6. Localitate - Judet(*)
  Completati judetul!
 7. Adresa Sediu(*)
  Completati Adresa!
 8. Email(*)
  Completati corect!
 9. Numar Telefon(*)
  Completati numarul de telefon!
 10. Tip abonament(*)
  Invalid Input
 11. Cod Client(*)
  Completati codul de client!
 12. Cod siguranta(*)
  Cod siguranta
  Introduceti codul corect!