Varianta foarte simplă și rapidă de obținere

Certificat Constatator Online eliberat de ONRC 24 ore / 7 zile

 • Foarte rapid! De regulă ONRC eliberează certificatul în 3-5 minute.
 • Notificări prin SMS și email pentru stadiul comenzii.
 • Plată cu Card sau O.P.

 • Suport telefonic – 0730 072 336
 • Certificat Original Eliberat de Registrul Comerțului 24 ore / 7 zile. Foarte rapid! De regulă ONRC eliberează certificatul în 3-5 minute.
 • Suport telefonic – 0730 072 336
 • Completează formularul, plătește cu cardul sau O.P. și vei primi certificatul pe email!

Peste 10.000 Certificate Obținute
16 ani certificat constatator clienti multumiti Experiență

Peste 10.000 Certificate Obținute
16 ani certificat constatator clienti multumiti Experiență

Furnizare Informații

Lei4900

Certificat Constatator

Lei7790

Completează formularul, plătește cu cardul sau O.P. și vei primi certificatul pe email!

Validați CUI

Doresc certificat pentru această firmă!
Introdu alt CUI
0.00 lei

Avantajele primei variante

 • poți plăti cu O.P. prin virament bancar si vei primi certificatul imediat ce trimiți dovada plății.
 • nu ești nevoit să parcurgi pașii anevoioși pentru deschiderea unui cont pe ONRC.
 • eviți retinerea banilor plătiți pentru taxa de la Registru Comerțului pentru o perioadă de 5 zile în situați în care serverul se blochează.
 • nu ești obligat să parcurgi cei foarte mulți pași pentru lansarea comenzii.
 • nu pierzi timp, sunt momente ale zile cand trebuie să urmărești și 60 de minute comanda lansată și aflată în procesare.
 • beneficiezi de asistență telefonică

Dezavantajele primei variante

Trebuie sa plătești în plus față de taxa ONRC și un comision de intermediere în valoare de 24,90 lei, nici un ban în plus.

Varianta birocratică de obținere

Serviciul online INFOCERT este administrat și pus la dispoziție de către Registrul Comerțului și poate fi folosit de către orice persoană după ce acesta își deschide un cont online. Pentru deschiderea contului online trebuie parcurși anumiți pasi prin furnizarea de informații personale și nu numai.

Portalul InfoCert generează si livrează certificate constatatoare și furnizare informaţii în mod automat

Taxele pentru fiecare document furnizat

 1. Certificat constatator de bază – 45 RON
 2. Certificat constatator pentru insolvenţă – 45 RON
 3. Certificat constatator fonduri IMM – 45 RON
 4. Certificat constatator de radiere – 45 RON
 5. Furnizare Informaţii – 20 RON

ATENȚIE !! Pentru companiile RADIATE la ONRC, vor fi furnizate informațiile care au fost valabile la data radierei și conține date cu privire la radierii si modul iîn care a fost decisă repartizare a activelor companiei radiate.

FACTURI ONLINE: Platforma InfoCert este exclusiv un serviciu online şi factura este generată cu datele introduse de solicitant.

Pașii de urmat pentru completare a datelor necesare pentru obţinerea unui certificat constatator/extras de furnizare informaţii, în format pdf, se succed, fiind posibilă trecerea / revenirea la « Pasul urmator » / « Pasul precedent » prin butoane definite pentru această funcție.

Pentru a vă întoarce pe o cerere aflată în starea COMPLETARE sau TRANSMISĂ, se va folosi linkul InfoCert și butonul Vizualizare cereri, apoi se va face căutarea cererii folosind una dintre posibilitățile afișate, după care se va alege cererea aflată în lucru și se va da click opţiunea « Modifică » .

Se poate verifica starea cererii depuse analizând situațiile de mai jos:

Stare cerereModalitate de rezolvare
IN PROCESAREPlata a fost acceptata de catre procesatorul de carduri si serverul incepe procesarea documentului solicitat. La sfârșit veți folosi butonul «Detalii» de la cerere trimisă și apasați linkul „Descarca”.
RETURNATA sau

IN RETURNARE

Serverul are erori care produc blocaje tehnice și nu s-a putut transmite documentul, urmând ca tranzacția efectuată să fie anulată de către procesatorul autorizat de plăți BCR – EuPlatesc.ro.
Solicitantul va completa o nouă cerere și va repeta plata cu cardul.
Banii reținuți la cererea precedentă vor fi înapoiați solicitantului în aproximativ 3-5 zile lucrătoare.
LIVRATACererea este încheiată și se poate descărca certificatul și factura prin lansarea butonului «Detaliii» din dreptul cererii.
TRANSMISA și

a fost efectuată plata online

Trebuie verificat dacă plata a fost confirmată în portalul ONRC, folosind linkul de la secțiunea Plățile mele din portal.
Dacă situația cerereii figurează „Fără răspuns”, suma care s-a platit va înseamnă că suma plătită va rămâne blocată până la expirarea perioadei de blocare.
În aceasta situație, se recomanda sa se mai plătească încă odată cererea.
TRANSMISA” și

NU a fost efectuată plata online

NU s-a confirmat de către procesatorul de plăți, astfel se va intra pe cererea făcută folosind butonul «Modifică», care vă conduce la pasul „Plată online”
PLATA NEAPROBATAVerificați întâi MOTIVUL REFUZULUI, folosind secțiunea Plățile mele din portal.

Prin serverul ONRC NU se pot obține:

 • certificatul constatator eliberaat pe numele unei persoane fizice
 • certificatul constatator de autorizare obținut in urma depunerii declaratiei model 2 sau model 3, după caz

Potrivit art. 5 din Legea nr. 455 din 18 iulie 2001, cu modificările şi completările ulterioare ”înscrisul în formă electronică, căruia i s-a încorporat, ataşat sau i s-a asociat logic o semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv şi generată cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice, este asimilat, în ceea ce priveşte condiţiile şi efectele sale, cu înscrisul sub semnătură privată.”

Totodată, art. 6 din acelaşi act normativ mai sus menţionat prevede că ”Înscrisul în formă electronică, căruia i s-a încorporat, ataşat sau i s-a asociat logic o semnătură electronică, recunoscut de către cel căruia i se opune, are acelaşi efect ca actul autentic între cei care l-au subscris şi între cei care le reprezintă drepturile”.

Aşadar, semnătura electronică are rostul de a asigura autenticitatea provenienţei expeditorului, precum şi integritatea datelor transmise. Semnătura electronică este pentru documentele electronice ceea ce este o semnătură olografă pentru documentele tipărite. Semnătura reprezintă un eşantion de date care demonstrează că o anumită persoană a scris sau a fost de acord cu documentul căruia i s-a ataşat semnătura.