Actualizare date la Registrul Comerțului

Actualizare date la
Registrul Comerțului

100% Online în toate județele

100% Online în toate județele

Fără Notar și Deplasări
Noi Completăm Toate Documentele

Fără Notar și Deplasări
Noi Completăm Toate Documentele

  • Completezi formularul de comandă cu datele de contact și furnizezi câteva informații.

  • Completăm toate documentele și le trimitem online.

  • Semnezi documentele direct în platforma dianex.ro (nu ai nevoie de semnătură electronică)

  • Depunem dosarul online la Registrul Comerțului din toate județele.

  • În 2 – 3 zile lucrătoare mențiunea este înregistrată. Vei primi rezoluția pentru modificare împreună cu actele mențiunii prin email, semnate electronic de funcționarii de la Registrul Comerțului conform legii 265/2022.

Documente necesare actualizare date Registrul Comertului

C.I. administrator + noul C.I. asociat/administrator

Modificarea datelor de identificare ale fondatorilor, asociaţilor, acţionarilor, persoanelor împuternicite, reprezentanţilor, administratorilor, directorilor, membrilor consiliului de supraveghere, membrilor directoratului, cenzorilor, auditorilor financiari, lichidatorilor societăţilor trebuie înregistrate la Registrul Comerțului în maxim 15 zile de la producerea modificării.

Dovezile privind schimbarea datelor de identificare pot fi făcute, după caz, cu: certificatul de căsătorie, actul de identitate, hotărâre judecătorească definitivă de divorţ sau de schimbare a numelui, actele de înregistrare ale asociaţilor, acţionarilor, persoanelor împuternicite, reprezentanţilor, administratorilor, cenzorilor, auditorilor, lichidatorilor și se depun în copii certificate de parte.

Ai întrebări despre actele necesare și pași de urmat?
Sună! 0721 321 348
Luni   Vineri : 08.00-17.00

Ai întrebări despre actele necesare și pași de urmat?
Sună! 0721 321 348
Luni-Vineri : 08.00-17.00

Actualizarea datelor la ONRC se refera la modificarea datelor de identificare ale fondatorilor, asociaţilor, acţionarilor, persoanelor împuternicite, reprezentanţilor, administratorilor, directorilor, membrilor consiliului de supraveghere, membrilor directoratului, cenzorilor, auditorilor financiari, lichidatorilor societăţilor.

Daca te interesează actualizarea datelor pentru PFA sau I.I. apasă aici

La actualizarea datelor la Registrul comertului nu este necesar sa depunem declaratia de beneficiar real. Este necesar sa depunem declaratia de beneficiar real daca se modifica beneficiarii reali al companiei prin cesiunea partilor sociale, sau prin majorarea procentului din capitalul social, detinut de ppersoane care aveau mai putin de 25 % din partile sociale

Procedura de actualizare date asociat va fi finalizata in termen de 3 zile lucratoare de la momentul depuneri dosarului cu acte la Registrul comertului. Acest termen este unul estimativ, deoarece au fost situati in care acest termen a fost depasit prin diverse amanarai sau soliciatri de infromatii/documente suplimentare.