dianex

Top CECCAR Prahova – Locul 4 în anul 2017

2 octombrie 2017|

Pe data de 21.09.2017 s-a sarbatorit Ziua Nationala a Contabilului Roman. Aflat la a X-a editie, evenimentul a fost sarbatorit in mod unitar in toata tara sub patronajul filialelor CECCAR pentru promovarea imaginii, intereselor şi rolului contabilului intr-o economie de piata concurentiala.

Conducerea filialei Prahova a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania a organizat si in acest an mai multe manifestari cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Contabilului Roman.

Au fost alaturi de membrii CECCAR beneficiarii serviciilor lor, firme de contabilitate, beneficiari ai serviciilor de expertize contabile, directori economici, directori financiari, contabili sefi sau responsabili cu activitatile comerciale, precum si invitati de seama ca: Prefectul judetului Prahova, deputati, reprezentanti ANAF si UGIR

top CECCAR

Cu aceasta ocazie s-au acordat diplome si distinctii societatilor de expertiza contabila şi contabilitate membre CECCAR nominalizate în Top CECCAR local al celor mai bune societati. In cadrul Topului au fost acordate premii pentru urmatoarele categorii:

  • Societati de Expertiza Contabila;
  • Societati de Contabilitate;
  • Experti Contabili;
  • Contabili Autorizati.

Filiala C.E.C.C.A.R Prahova avea la data de 31.08.2017 un numar de 1254 de membrii activi, din care:

  • 931 Experti Contabili
  • 100 Contabili Autorizati
  • 223 Societati Comerciale de Profil

La categoria Experti Contabili, domnul Madalin Ioan, fondator Dianex, a ocupat un onorant loc 4  in Top CECCAR Prahova, dintre cei 931 de Experti Contabili activi la data decernarii premiilor.

Seara s-a incheiat la Restaurantul Central din Ploiesti unde membrii C.E.C.C.A.R au fost rasfatati si de aceasta data cu un meniu deosebit, muzica buna si atmosfera placuta.

Indiferent de serviciile oferite, contabilitate SRL, PFA , resurse umane sau lucrari fiscale, expertii contabili se diferentiaza intre ei, in primul rand prin calitatea clientilor aflati in portofoliul acestoare

Articole despre Contabilitate Firmă

Go to Top