Servicii Contabile - GRATUIT in prima Luna

     Se stie ca inca din prima zi de la infiintarea unei firme,  apar o serie de obligatii financiar - contabile, indiferent daca firma proaspat infiintata are activitati comerciale sau nu, au documente de contabilitate sau nu.

     Pentru firmele infiintate de Dianex, asiguram servicii financiar contabile complete si Gratuit, pentru prima luna de la infiintare. Luna este luna fiscala, adica de la data inregistrarii pana in ultima zi calendaristica din luna.

Software Servicii Contabile - GRATUIT

     Firmele au obligatia sa organizeze in locurile in care isi desfasoara activitatile economice, evidenta contabila primara (receptii, registru casa, evidenta stocuri, evidenta clienti si furnizori, etc). Aceasta se organizeza sistematic si cornologic existand obligatia ca pentru fiecare operatiune economica sa se intocmeasca documente justificative.

     Pentru firmele care apeleaza la serviciile de contabilitate oferite de Dianex, beneficiaza de un software de contabilitate performant si complet GRATUIT. Clienti vor beneficia de mentenanta, actualizari si instruire pentru folosirea aplicatiei pe un calculator. 

Consultanta Autorizatii Necesare - GRATUIT

     Sunt multe cazuri, cand in urma diverselor controale ale inspectorilor ANAF, Primarie, DSV, DSP, Mediu, etc, se descopera lipsa autorizatiilor speciale emise de acele institutii. La infiintarea firmei, Registrul Comertului elibereaza Certificate Constatatoare pentru activitatile desfasurate, pe baza declaratiilor pe propria raspundere ale Administratorilor.

     Pentru anumite activitati, in afara acelor Certificate Constatatoare, trebuie obtinute Autorizatii Speciale emise direct de DSV, Agentia de Mediu, DSP, Directia Agricola,  ITM, etc. Totodata, pentru toate activitatile trebuie obtinut anual, Autorizatie de la Primarie.

     La cerere va putem asigura GRATUIT, enumerarea acelor Autorizatii Speciale pe care trebuie sa le aveti pentru desfasurarea activitatii.

Audit intern SSM - GRATUIT

     Conform Legii 319/2006, toate firmele care au salariati, au obligatia organizarii activitatii de Sanatate si Securitate in Munca (SSM), astfel fiind necesare implementarea unor proceduri specifice si achiztionarea de materiale de protectie omologate.

     Pentru Clientii Dianex asiguram un Audit initial privind obligatiile pe care firmele le au privind Sanatatea si Securitatea in Munca. Acest audit este GRATUIT.

Problema pe care o au oamenii nu este ca tintesc prea sus si esueaza, ci ca tintesc prea jos si reusesc.” — Michelangelo Buonarroti